Tramwerkplaats Educatie
Image default
Zorg

Professionele autisme begeleiding nabij Helmond door een specialist

Als jij of iemand in je omgeving autisme heeft, kan begeleiding uitkomst bieden in bepaalde situaties. Denk aan het zelfstandiger of zelfredzamer worden of het verlagen van het stressniveau. Voor professionele autisme begeleiding schakel je de hulp in van BijdeHand Zorg in Deurne, nabij Helmond. Deze specialist biedt niet alleen begeleiding aan mensen met autisme, maar ook aan mensen in de naaste omgeving die graag willen weten hoe ze het beste om kunnen gaan hiermee. Autisme kan soms lastig te begrijpen zijn voor anderen. BijdeHand Zorg helpt deze mensen om autisme beter te begrijpen.

Ervaar het diverse aanbod aan begeleiding

BijdeHand Zorg uit Deurne, vlak bij Helmond, heeft verschillende soorten begeleiding voor mensen met autisme. Zo kun je hier terecht voor individuele begeleiding, maar ook groepsbegeleiding. In een groep leert iemand met autisme wat meer over participatie in de samenleving, zijn of haar sterke kanten te ontwikkelen en wat beter voor zichzelf te kunnen zorgen. Daarnaast kunnen ouders en partners van iemand met autisme ook terecht bij deze specialist. Zij verzorgen een deskundige begeleiding waarin je beter leert omgaan met deze situatie. Vraag altijd eerst een indicatie aan bij de gemeente. Dit bewijs heb je nodig om een professioneel begeleidingstraject in te kunnen gaan.

Neem direct contact op met deze specialist voor meer informatie

Zoek je momenteel autisme begeleiding voor jezelf of iemand anders in de regio Helmond? Of wil je beter leren omgaan met mensen met autisme in je omgeving? Schakel dan de hulp in van BijdeHand Zorg uit Deurne. Deze specialist kan ondersteuning bieden aan iedere groep. Bovendien is er momenteel geen wachtlijst, waardoor je niet maanden hoeft te wachten voor een eerste afspraak. Voor meer informatie of eventuele vragen over het begeleidingstraject kun je contact opnemen met BijdeHand Zorg via hun website. Zij helpen je graag verder.

https://bijdehandzorg.nl/