Tramwerkplaats Educatie
Image default
Beauty en verzorging

Plaats op uw jukbeenderen fillers en krijg weer een jonge en frisse uitstraling

Naarmate we ouder worden en de jaren verstrijken, verliest de huid haar stevigheid en elasticiteit. Daarnaast zal het ook een stuk slapper worden en volume verliezen. De afname van volume ziet u voornamelijk terug bij de jukbeenderen met als gevolg dat u er enigszins vermoeid uitziet. Dit zijn natuurlijk dingen die we liever niet zien als we in de spiegel kijken. Gelukkig is daar een goede behandeling voor, namelijk fillers. Door fillers op uw junkbeenderen te plaatsen heeft u binnen de kortste keren weer een jonge en frisse huid.

Laat uw fillers plaatsen in Blaricum

Woont u nabij ’t Gooi, Bussum en Laren? Breng dan een bezoek aan Kliniek De Medici in Blaricum. Dit is hét adres wanneer u fillers wilt laten plaatsen door een professional. Zij hanteren een persoonlijke aanpak waardoor u altijd een passende behandeling ontvangt. Voorafgaand aan de behandeling van de jukbeenderen bekijken zij allereerst met een deskundig oog uw gezicht. Welke plaatsen hebben de meeste volumeverlies en welke zijn het meest uitgesproken? Vervolgens maken zij foto’s en ziet u de resultaten die u mag verwachten na de behandeling. Ook de mogelijke risico’s worden met u doorgenomen. De behandeling zelf duurt enkele minuten. Dit bestaat uit drie tot vijf injecties op het jukbeen per kant. Zij bieden een natuurlijke oplossing bij het opvullen van uw jukbeenderen met behulp van fillers. Zij plaatsen namelijk (tijdelijke) fillers met hyaluronzuur. Deze fillers zijn een gevestigde manier om volumeverlies te corrigeren, contourfouten recht te zetten en steun en structuur aan te brengen in het gezicht. Na de behandeling is het eerste resultaat van de behandeling al direct zichtbaar. Het resultaat wordt gedurende 10-12 weken alleen maar mooier. De aanmaak van het collageen komt dan namelijk op gang. 2 tot 4 weken na de behandeling komt u bij hen terug voor controle.

Maak een afspraak

Wilt u graag fillers plaatsen om uw junkbeenderen op te vullen? Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk de prijzen voor deze behandeling op hun website of maak direct een afspraak. Ook voor vrijblijvend advies over het opvullen van uw jukbeenderen in de regio Bussum staan zij u graag te woord.

https://kliniekdemedici.nl/