Tramwerkplaats Educatie
Image default
Beauty en verzorging

Laat pigmentvlekken succesvol behandelden met de IPL huidlaser

De huidskleur die wij hebben hangt af van het soort pigment, de verdeling van het pigment in de opperhuid en de hoeveelheid pigment in de huid. Bij een lichte huidskleur is er minder pigment in de huid aanwezig, bij een donkere huidskleur is er meer pigment in de huid aanwezig. Pigment wordt gemaakt door de zogenaamde pigmentcellen, welke in de onderste laag van de opperhuid gevestigd zijn. De verdeling, hoeveelheid en soort pigment is een bijzonder proces in de huid. Wanneer dit bijzondere proces verstoord wordt kunnen er pigmentvlekken of ouderdomsvlekken op uw huid ontstaan.

Pigmentvlekken ontstaan voornamelijk op het decolleté, de handen, de armen en het gezicht. Het aantal werkzame pigmentcellen in de huid neemt toe door zonnestraling (UV). Er ontstaat hierdoor meer pigment waardoor de huid donkerder kleurt. Maar wanneer de huid jarenlang teveel wordt blootgesteld aan zonnestraling raken de pigmentcellen beschadigd. Het gevolg hiervan zijn  pigmentvlekken. Andere oorzaken van pigmentvlekken kunnen acne, littekens door operaties of wondjes zijn. De pigmentvlekken ontstaan hierbij door ontstekingen van de huid. Ook na een zwangerschap kunnen pigmentvlekken ontstaan, dit komt door de hormonale verandering in het lichaam.

Vind u uw pigmentvlekken niet mooi en wilt u graag weer een egale huid? Bij Van Lennep Kliniek kunt u uw pigmentvlekken laten behandelen met de speciale IPL huidlaser. Deze behandeling is zeer succesvol. Er zijn verschillende laser behandelingen mogelijk. Welke behandeling voor uw huid de beste is wordt bepaald aan de hand van uw huidtype en de kleur van de pigmentvlekken.

Meerdere vestigingen, uitstekend opgeleid personeel

Van Lennep Kliniek heeft vestigingen in Oegstgeest, Wassenaar en Den Haag. Niet alleen voor het behandelen van pigmentvlekken staan wij voor u klaar. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een acne behandeling en andere huidproblemen, heerlijke gezichtsbehandelingen voor een verjongend effect, rimpelbehandelingen, diverse laserbehandelingen, fillers, Botox en meer.

Vanzelfsprekend zijn alle artsen en huidtherapeuten die werkzaam zijn bij Van Lennep Kliniek uiterst kundig en uitstekend gecertificeerd. We zullen er altijd alles aan doen zodat u weer de beste versie van uzelf wordt. We houden hierbij het totaalbeeld altijd nauwlettend in de gaten.

Wilt u een afspraak maken voor een gratis intake? U kunt contact opnemen op telefoonnummer 070-737 00 88, een email sturen naar info@ vanlennepkliniek. nl of ons online contactformulier invullen.

https://www.vanlennepkliniek.nl/