Tramwerkplaats Educatie
Image default
Beauty en verzorging

De fijnste behandeling boeken bij deze baby spa in de buurt van Amsterdam

Petit Pas is een baby spa in regio Amsterdam, met vestigingen in onder andere Volendam en Edam. Een baby spa heeft eigenlijk alle faciliteiten van een wellness, maar heeft een andere doelgroep als focus: baby’s en (jonge) kinderen. Ook voor de kleintjes is het namelijk belangrijk om goed te ontspannen, maar als ouder kan het lastig zijn om te weten hoe je baby zich kan ontspannen. Een van de behandelingen bij deze baby spa in de buurt van Amsterdam is het antwoord! Boek een fijne behandeling om te baby floaten of denk je dat jouw kleintje meer behoefte heeft aan een babymassage met rustgevende massagetechnieken?

Niet alleen voor baby’s, maar ook voor mama’s!

Bij de baby spa kunnen moeder en kind terecht voor ontspannende behandelingen zoals massages en floating. Het is namelijk erg belangrijk dat zowel jij als je kind ontspannen zijn. Bij baby spa Petit Pas in de buurt van Amsterdam zijn er ook diverse behandelingen en trajecten beschikbaar voor de moeders. Wil jij bijvoorbeeld focussen op flexibiliteit en lekker in je lichaam zitten tijdens de zwangerschap? Boek dan een les zwangerschapsyoga of ga met een van de consulenten bij Petit Pas aan de slag met een coachingstraject. Ben je bevallen en wil je liever niet meteen naar de sportschool? Dan heb je de mogelijkheid om hier een fitnesstraject te volgen.

Boek nu jouw behandeling via het online reserveringssysteem

Heb je besloten dat je voor jezelf of voor jouw baby een behandeling wilt boeken bij dé baby spa in omgeving Amsterdam, namelijk Petit Pas met vestigingen in Volendam en Edam? Wacht dan niet te lang en kijk of jouw gewenste datum nog beschikbaar is! Het kan namelijk erg hard gaan met de beschikbare tijden. Van baby floating tot een mamamassage – waar kies jij voor? Gebruik het online boekingssysteem om jouw behandeling vast te leggen. Heb je nog vragen of kom je er met het online systeem niet aan uit? Bel dan of stuur een e-mail naar de vestiging waar je de afspraak wilt boeken.