Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

PDArepair, voor kwalitatieve reparaties aan smartphones en andere apparaten

Zoek jij een plek waar ze jouw telefoon uitstekend en vakkundig kunnen repareren? Woon je in Breda of omgeving en vind je het wel handig als jouw telefoon bij jou in de buurt gemaakt kan worden? Hét adres waar je moet zijn voor telefoon repareren in Breda is PDArepair. Wij zijn gevestigd aan de Neerloopweg 17 en zijn van maandag tot en met zaterdag open. Je hoeft van te voren geen afspraak te maken, je kunt gewoon bij ons binnenwandelen met je kapotte telefoon. De meeste schade hebben wij binnen 30 minuten verholpen. Alleen als er sprake is van waterschade of schade aan het moederbord hebben wij wat meer tijd nodig voor de reparatie, vaak 1 tot 3 dagen.

Wij zijn een allround bedrijf en repareren niet alleen telefoons. Je kunt bij ons ook terecht voor een reparatie aan je laptop of je tablet. De meeste schade die wij zien zijn geheel kapotte schermen of schermen met flinke barsten erin. Wij hebben inmiddels dus veel ervaring met het vervangen van beeldschermen. Het scherm van jouw apparaat wordt zeer netjes en in korte tijd vervangen. Binnen een half uurtje zijn we klaar met de reparatie. Vaak blijven onze klanten dan ook wachten tot hun toestel gerepareerd is, in de tussentijd krijg je van ons een lekker kopje koffie of thee.

Wanneer je te kampen hebt met een technisch probleem, onderzoeken onze vakmensen het gehele apparaat voordat zij aan de slag gaan met repareren. Alle functies op het apparaat worden uitgebreid getest, op die manier kunnen we erachter komen waar de technische fout precies zit. Deze check is gewoon gratis. Als we ontdekt hebben wat het probleem is gaan we meteen voor je aan de slag. Als het nodig is om onderdelen te vervangen gebruiken we hier alleen originele onderdelen voor. Zo weten we zeker dat het apparaat straks weer optimaal werkt!

Goede service en garantie bij PDArepair

Laat jij je telefoon maken bij PDArepair? Wij geven op elke reparatie die door ons is uitgevoerd wel 12 maanden garantie! Heb je binnen die 12 maanden weer een probleem met je apparaat en heb je dit niet kunnen voorkomen? Geen probleem, je kan meteen weer bij ons terecht, geheel kosteloos.

https://pdarepair.nl/