Tramwerkplaats Educatie
Image default
Beauty en verzorging

Kom helemaal tot rust bij deze baby spa in de buurt van Amsterdam

Bij baby spa Petit Pas in de buurt van Amsterdam heb je de mogelijkheid om een heerlijke behandeling te boeken, bijvoorbeeld bij de vestiging in Volendam of Edam. Laat je kindje helemaal ontspannen tijdens een fijne babymassage, ontdek hoe je het best voor je zwangere lichaam kan zorgen tijdens het coachingstraject of schrijf je na je bevalling in voor een fitnessprogramma speciaal voor vrouwen die net bevallen zijn. Zorg goed voor jezelf en je kindje terwijl je andere moeders ontmoet met kinderen in dezelfde leeftijdscategorie! Klinkt dit jou goed in de oren?

De fijnste behandeling voor jouw baby

Zowel jij als je baby kunnen helemaal tot rust komen bij een van de vestigingen van Petit Pas in de buurt van Amsterdam, bijvoorbeeld in Volendam of in Edam. Voor jouw kindje zijn er verschillende behandelingen mogelijk. De eerste is de babymassage. Bij een babymassage krijgt jouw baby een heerlijke behandeling waarbij hij of zij volledig kan ontspannen. Door de behandeling zal je baby minder stress ervaren, beter kunnen slapen en over het algemeen fijner in zijn of haar vel zetten. Daarnaast heb je ook nog baby floating. Bij baby floating leert je baby op een speelse manier omgaan met water.

Boek een moment voor jou en je kindje met het online systeem

Heb je besloten welke behandeling het meest effectief zal zijn voor jou of je baby? Bij baby spa Petit Pas in de buurt van Amsterdamboek je eenvoudig jouw behandeling in Volendam of Edam via het online boekingssysteem. Dan kun je meteen zien of er nog ruimte is op het moment dat voor jou uitkomt. Heb je nog vragen over een van de behandelingen of weet je niet zeker wat het best bij jullie past? Neem dan zeker telefonisch of via e-email contact op. De medewerkers helpen je graag verder!