Tramwerkplaats Educatie
Image default
Gezondheid

Een kleinschalige verloskundigenpraktijk nabij Oosterhout

Ben je zwanger en zoek je een verloskundigenpraktijk in de omgeving van Oosterhout? Dan kies je het best voor Verloskundigenpraktijk Nintu uit Breda. Het is belangrijk dat je op je verloskundigen kunt vertrouwen en dat er een goede klik is. Zo voel jij je zo veel mogelijk op je gemak tijdens controles en uiteindelijk ook tijdens de bevalling. Daarnaast ontvang je hier uitstekende zorg. Doordat de praktijk kleinschalig is en slechts 10 tot 12 zwangeren tegelijkertijd onder zorg heeft, is er volop persoonlijke aandacht. Hierdoor heb je ruim de tijd om al je vragen te stellen en wordt er uitstekend voor je gezorgd. Ook is de kans hierdoor veel kleiner dat de verloskundige bij een andere bevalling is wanneer het voor jou zo ver is. Je kunt op deze praktijk dus echt vertrouwen en dat is wel zo prettig.

Persoonlijke aandacht en altijd meer dan genoeg tijd om vragen te stellen

Doordat de caseload zo veel lager is dan bij andere praktijken, is het verstandig om je zo snel mogelijk in te schrijven bij deze verloskundigenpraktijk in de omgeving van Oosterhout. Zo weet je zeker dat er nog plek is. Tijdens de intake wordt uitgebreid de tijd voor je genomen. De eerste controle wordt uitgevoerd en je hebt ruim de tijd om te informeren naar de werkwijze en vragen te stellen. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Daarnaast bestaat de praktijk uit slechts twee verloskundigen, waardoor je echt een band opbouwt met je verloskundige en niet steeds een ander ziet. Hierdoor hoef je niet steeds het hele verhaal opnieuw uit te leggen, want de verloskundige is van alle details op de hoogte.

Informeer naar de mogelijkheden bij deze praktijk

Wil je weten of Verloskundigenpraktijk Nintu uit Breda, nabij Oosterhout, nog een plekje vrij heeft? Neem dan contact op met de verloskundigen van deze praktijk. Zij beantwoorden al je vragen graag en vertellen je meer over de werkwijze die deze kleinschalige praktijk hanteert.

https://www.verloskundigenpraktijknintu.nl/