Tramwerkplaats Educatie
Image default
Verbouwen

Een speciale keuring voor onze portaalkranen

Wij lieten door EKH onze portaalkranen keuren. Eens in de zoveel jaar, moeten al onze apparatuur en machines goedgekeurd worden voor gebruik. We hebben wel eens gehoord van andere bedrijven die niet hun machines keurde, dat daar veel ongelukken mee gebeurd zijn. Dit wilden wij sowieso voorkomen en gingen op zoek naar professionele mensen die voor ons de portaalkranen konden goedkeuren, want dat zijn onze belangrijkste machines die wij gebruiken. Keuren en beproeven van portaalkranen.

Een bedrijf inhuren die onze portaalkranen kan keuren

Nu moesten we nog een bedrijf zien te vinden die keuringen deed voor bepaalde machines, zoals portaalkranen. Maar dat was nog een moeilijke klus dan het lijkt. Want niet veel bedrijven zijn er even in de buurt die zulke keuringen kunnen doen. Gelukkig hadden we na een tijdje zoeken op het internet een website gevonden waar we terecht konden voor keuringen die te maken hebben met onze machines. Deze website was EKH en we konden ook makkelijk contact met hen opnemen. Ze waren ook erg flexibel met alle tijden en datums zodat we makkelijk een afspraak kunnen inplannen met hen. Nadat we een datum hadden kregen we ook nog eens een paar mailtjes met instructie hoe het allemaal in zijn werking zou gaan en dat vonden we ook erg netjes van hen.

Alles is weer helemaal in orde

In het begin van de dag waren we een beetje nerveus voor ons afspraak met de keurmeester. Maar die nerveusheid ging snel weer weg, toen ze op locatie waren aangekomen en meteen erg vriendelijk tegenover ons deden. We gaven ze een kopje koffie en vertelde wat meer over het bedrijf. Daarna gingen ze beginnen met de keuring en alles verliep erg soepel. We dachten dat dit wel een hele dag zou duren, maar een paar uur later en ze waren klaar. Alles was helemaal in orde en we hebben nu een mooi keurmerk die we kunnen gebruiken.

Contact

Bent u benieuwd wat EKH voor uw bedrijf of uw medewerkers kan betekenen? Bekijk dan gerust de website van EKH via www.ekh.nl voor meer informatie over hun diensten.

Gerelateerde artikelen

Let goed op de vochtigheid bij tapijt en vloerlijm

Een gietvloer zelf doen is echt geen klus voor alleen de professional