Tramwerkplaats Educatie
Image default
Beauty en verzorging

De kapper uit regio Krimpen aan den IJssel die nieuw leven in uw haar blaast

Zoekt u een professionele kapper die is gevestigd nabij Krimpen aan den IJssel en die uw haar weer nieuw leven inblaast? Moniques Hairfashion is een exclusieve haarsalon in Krimpen aan de Lek waar u warm wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie. Vervolgens kunt u er genieten van ontspanning en gezelligheid. Gaat u voor een korte bob? Of wilt u een ander kleurtje in uw haar? Wat uw wensen ook zijn: de kappers van Moniques Hairfashion creëren uw droomkapsel binnen enkele schaarknippen.

Ontvang professioneel advies voor de verzorging van uw haar

In de salon houden de kappers niet alleen rekening met uw wensen, ook voorzien zij u van nuttig advies en handige tips, die u thuis toe kunt passen bij het verzorgen van uw haar. De professionals werken alleen met topproducten, waarmee zij u haar weer laten stralen. Het team bestaat uit creatieve, gezellige en spontane kappers met een passie voor het vak. Deze liefde voor haarstyling ziet u dan ook terug in de creaties. Het doel van deze kapper uit regio Krimpen aan den IJssel: iedere klant tevreden en enthousiast de deur uit laten lopen.

De kapper voor het gehele gezin

Moniques Hairfashion, dé kapper in Krimpen aan de Lek, is het adres waar u samen met uw gehele gezin terecht kunt. De kappers zijn gespecialiseerd in het knippen, stylen en kleuren van zowel heren als dames en kinderen. Tevens kunt u bij deze kapper uit regio Krimpen aan den IJssel terecht voor een gehele make-up look. Heeft u binnenkort een bruiloft of een ander feest en wilt u een onvergetelijke indruk achterlaten? Laat u opmaken door de professionele visagisten om uw feestelijke look compleet te maken.

Zeg gedag tegen dode punten

Of u nu uw haar wilt laten verven, de dode puntjes wilt laten knippen of extensions wilt laten zetten: voor iedere haarwens kunt u terecht bij Moniques Hairfashion. In de salon ontvangt u persoonlijk advies op maat met betrekking tot het kleuren, knippen, stylen of verlengen van uw haar. Bent u toe aan een nieuw kapsel of wilt u uw huidige hair-do wat meer leven inblazen? Neem contact op met de haartovenaars en maak direct een afspraak; dit kan zowel telefonisch als via de website. Hoe ziet uw ideale kapsel eruit?

https://moniqueshairfashion.nl/