Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Met de coach in Deventer zit je weer beter in je vel

De belangstellende coach in Deventer heeft veel ervaring met mensen die niet meer helemaal lekker in hun vel zitten en daar een oplossing voor zoeken. Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat mensen niet helemaal meer op een fijne manier door het leven gaan. Dat kan met diverse zaken te maken hebben. Denk aan de dagelijkse activiteiten die een mens allemaal doet. De een doet het misschien rustig aan, waar een ander de benen uit zijn of haar lijf loopt of waar een ander 8 uren lang op een kantoor aanwezig is en daarnaast nog reistijd heeft, het huishouden moet doen, moet zorgen voor de kinderen en gaat sporten. De dagen zijn vol en worden ook alsmaar voller gepland. Op een gegeven moment loop je jezelf voorbij en houd je het niet meer vol om op deze manier te leven. Je komt op een punt dat je behoefte hebt aan een  pauze.

Aandacht aan positieve dingen

Bij de coach in Deventer ben je hiervoor aan het juiste adres. Juist voor de mensen die hier mee te kampen hebben is het goed om aandacht te besteden aan zaken waar men juist wel energie vandaan haalt of waar je juist ontspanning kunt vinden. Samen met de coach in Deventer kom je erachter wat de oorzaak is van de gevoelens die je ervaart en vervolgens zullen die worden aangepakt om op die manier weer op een fijnere manier door het leven te kunnen gaan.

Maar hoe gaat de coach in Deventer dan te werk?

Er wordt allereerst een gesprek gepland waarbij de coach in Deventer en jij kunnen praten over de zaken waar jij mee zit. Dit wordt allemaal geanalyseerd en aan de hand van het gesprek kan er een uitkomst worden geschetst waaraan zal worden gewerkt. Dit wordt gedaan aan de hand van gesprekken, maar kan ook in de vorm van oefeningen zijn.