Tramwerkplaats Educatie
Image default
Vakantie

Perfect vakantie vieren in de omgeving van Noordwijk aan Zee

Vakantie in eigen land, dat is gegarandeerd genieten. Ons mooie land heeft zeer veel te bieden, zoals prachtige natuurgebieden, de leukste fietsroutes en ruime stranden. Een plek waar deze drie dingen allemaal te vinden zijn is in de omgeving van Noordwijk.

Camping Le Parage van Sollasi

Om de vakantie compleet te maken kunt u een campingplek huren bij de camping vlakbij Noordwijk aan Zee van Sollasi. De camping, Le Parage genaamd, heeft zo’n 20 ruime campingplaatsen. Dit maakt deze camping tot een kleinschalige camping waar u dan ook echt tot rust kan komen. Camping Le Parage is geschikt voor jong en oud. Ook voor gezinnen met jonge kinderen is deze camping zeer geschikt.

Op de camping zijn vele faciliteiten en moderne sanitaire voorzieningen aanwezig. U kunt gebruik maken van de warme, schone douches, de wasserette, de verwarmde babyplaats, het sportveld, de kinderspeelplaats, de voetbal- en basketbal kooi en de kantine met TV en bar. Uw auto kunt u kwijt op de grote parkeerplaats naast de camping. Voor de gasten met een camper is er mogelijkheid om het chemisch toilet en de vuilwater tank te lozen en de schoonwater tank te vullen. De campingplaatsen zijn uitgerust met gratis Wifi en elektra aansluitingen. Op de verschillende velden zijn watertappunten. De camperplaatsen hebben ook nog watertappunten en een waterafvoerput op de eigen plaats. Op camping Le Parage zijn, tegen betaling, honden toegestaan.

Bungalowpark Sollasi

Bent u geen fan van kamperen maar ziet u het wel helemaal zitten om in de omgeving van Noordwijk op vakantie te gaan? Bij Sollasi kunt u ook genieten van uw vakantie in een vakantiehuisje in Noordwijkerhout, dat grenst aan het plaatsje Noordwijk.

Op vakantiepark Sollasi staan comfortabele 4- en 6 persoons vakantiehuisjes en een complex met luxe 2 persoons studio’s. De studio’s hebben een terras of een balkon, de huisjes hebben elk een eigen tuin. Door de omheinde tuin kunt u in alle privacy in de tuin zitten. In de huisjes kunt u genieten van een heerlijke bad momenten, de studio’s hebben een ruime inloopdouche. Bij vakantiepark Sollasi zijn honden welkom in de huisjes, alleen niet in de studio’s.

 

https://www.sollasi.nl/