Tramwerkplaats Educatie
Image default
Vakantie

Wil je iets nieuws ervaren? Doe deze 5 dingen in Ponta Delgada

Deze prachtige stad is de hoofdstad van de Azoren en ligt op het eiland Sao Miguel. De kerk in gotische stijl, drie gewelfde hoofdpoorten voegen gewoon meer schoonheid toe aan deze plek. Als je eenmaal op de Azoren bent, dan wordt deze plek je eerste bestemming in de archipel. Je kunt deze plek zelfs in strenge winters bezoeken, maar het wordt nog steeds zo leuk. Je kunt gemakkelijk een week op deze plek doorbrengen, zodat je elke hoek van deze prachtige plek kunt verkennen.

Het huren van een auto is de perfecte beslissing om optimaal van Portugal te kunnen genieten. Goedkope autoverhuurbedrijven bieden perfecte huurauto’s. Dus, als je een lange reis gaat maken, neem dan huurauto.

Wat te doen in Ponta Delgada?

Als je geen idee hebt wat je in Porta Delgada moet gaan doen, dan is hier een gids met de top 5 dingen die je moet doen als je er eenmaal bent:

Groene en blauwe meren

Als je van landschap, natuur en schoonheid houdt, dan wordt je verliefd op deze hemels mooie meren. Je moet de groene en blauwe meren van Ponta Delgada echt bezoeken. Deze twee meren zijn het bezoeken en ontdekken waard.

De lokale bevolking zegt dat deze plek bestaat uit prinsestranen door de herder die van die prinses hield, maar een verboden liefdesverhaal. Als je echt een schaduw van een waar liefdesverhaal wilt zien, moet je deze meren bezoeken, want dit is een symbool van liefde, schoonheid en natuur.

Loop door de hoofdstad

Deze hoofdstad is sinds de 16e eeuw een belangrijke handels- en vissershaven voor de Azoren. Je tour zal zinloos en onvolledig zijn als je geen goede wandeling van deze plek hebt gemaakt. Op de allereerste dag in Ponta Delgada moet je je tour beginnen met het verkennen van de straten.

Terwijl je onderweg bent, moet je de gotische kerk van St. Sebastian bezoeken.

Het vergelijken van autoverhuur is belangrijk, want wanneer u autoverhuur vergelijkt, kunt u betrouwbare autoverhuurbedrijven voor uw reis vinden. U kunt prijzen vergelijken voor autoverhuur in Ponta Delgada bij AutoPortugal van bedrijven als Hertz, Payless, Budget, Alamo, Firefly, Surprice, Thrifty, Sixt, Rhodium, Flizzr, National, InterRent, Europcar, Dollar, Keddy By Europcar, Avis, Goldcar en Enterprise.

Ribeira Grande

Je kunt naar de noordkust van het eiland gaat, dit staat bekend als Ribeira Grand. Het is de oudste stad daar. Als je er eenmaal bent, kun je de historische sfeer van deze plek voelen omdat het betoverend is. Het is ontwikkeld met Vlas.

Wandelen en vogels kijken

Als je een wandelliefhebber bent en van schoonheid houdt, dan moet je zeker een wandeling maken. Als je eenmaal in Ribeira Grande bent en Sete Cidades aan het verkennen bent, houdt dan je visionaire en gehoorzintuigen alert want je gaat daar echt prachtige vogels zien en horen. De combinatie van wandelen en vogels kijken is interessant.

Bezoek aan vulkanische grot

Ben je ooit eerder in een vulkanische grot geweest? Zo niet, dan moet je de vulkanische grot van Porta Delgada echt bezoeken.

Wanneer je een reis naar de Azoren gaat plannen, dan moet je echt een paar dagen in Ponta Delgada doorbrengen. Het heeft een aantal werkelijk adembenemende attracties die het ontdekken waard zijn.

https://www.autoportugal.nl