Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Een emmer met deksel kopen

Een emmer met deksel kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden: voor opslag van natte of droge waren, in de food en non-food sector. Bent u op zoek naar een speciale uitvoering dan kan de verpakkingswebwinkel u zeker verder helpen. Wij zijn gespecialiseerd in kunststof verpakkingen en u kunt onze containers per stuk, maar ook in grote hoeveelheden kopen.

 

Het aanbod aan emmers met een deksel

Wij hebben emmers vanaf 1 liter tot 20 liter inhoud in onze voorraad. Vanaf 3 liter hebben ze een stevig hengsel.
Er is keuze uit transparante, witte of zwarte emmers. Een gedeelte van de collectie kan met deksels in verschillende kleuren geleverd worden. De deksels kunt u ook los bestellen. Voor de meest gangbare maten kunt u uit de kleuren wit, rood, groen, blauw, geel of oranje kiezen.
Wij kunnen ook de productie van persoonlijke labels voor u verzorgen. Samen met u maken wij een ontwerp helemaal naar u wensen.
Als accessoires kunnen we wij ook verschillende modellen tapkranen leveren zodat u ook kleine hoeveelheden vloeistof uit een emmer, met grote inhoud, kunt ontnemen. Op onze website kunt u in alle rust het gehele assortiment verpakkingsmaterialen bekijken en u keuze maken.

 

Emmers met deksel bestellen

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad en kunnen we de producten heel snel versturen. Als u de emmers voor 14.00 uur besteld worden ze al de volgende dag bij u afgeleverd. U heeft ook de mogelijkheid uw bestelling bij ons persoonlijk op te halen. Wilt u de emmers met deksel en onze andere verpakkingsmaterialen eerst bekijken, dan bent u van harte welkom bij ons in Ede. Bel even voor een afspraak of stuur ons een e-mail.