Wat zijn de 3 populairste diensten op het gebied persoonlijke styling?

Tramwerkplaats-educatie

De 3 meest gevraagde styling diensten op een rij

Persoonlijke styling is een thema dat iedereen wel eens keer hoog op de agenda heeft. Is het niet omdat iemand van nature al veel interesse heeft in zaken zoals fashion, trends en persoonlijke verzorging, dan is het wel omdat er altijd momenten zijn in iemands leven, waarop hij of zij het op zijn best voor de dag wil komen. Hoe mensen zich op zo’n moment voorbereiden is natuurlijk heel persoonlijk. Toch tekent er zich een duidelijk top 3 van styling diensten af, waarvoor mensen kiezen als ze zich op hun best willen presenteren. Deze top 3 ziet er als volgt uit:

  1. Kledingadvies voor vrouwen
  2. Stijladvies voor kleding
  3. Hulp inschakelen van een personal shopper

 Kledingadvies voor vrouwen

Met stip op nummer 1 staat een kledingadvies voor vrouwen. Als vrouwen ergens voor gaan, dan moet er ook echt alles voor wijken. En maar goed ook, want een kledingadvies voor vrouwen, dat doe je niet zomaar. Je wordt onderworpen aan een grondige analyse, waarbij je stijl- en kleurtype in kaart wordt gebracht. Dit betelend dat je zonder make-up en met en weinig kleding aan op een stoel mag plaatsnemen, waarna de analyse van start gaat. Deze uitkomst van de analyse wordt dan gekoppeld aan een kledingadvies dat afgestemd op jou persoonlijk. Wij snappen wel waarom een kledingadvies voor vrouwen zo gewild is.

Stijladvies kleding

Op nummer 2 staat een stijladvies voor kleding. Eigenlijk is een stijladvies een onderdeel van een kledingadvies en dat verklaard enerzijds waarom er wel veel voor gekozen wordt, maar anderzijds ook waarom een stijladvies kleding net op plek 1 staat. En stijladvies kleding is feitelijk een deeloplossing, want je mist het advies over kleur. Desalniettemin is een stijladvies kleding een echte aanrader als je op je mooist voor de dag wilt komen!

Personal shopper, als ultieme hulp

En dan op 3, voor mensen die er echt zelf niet uitkomen: Personal shopper! Een personal shopper begeleid je van a tot z in het maken van de juiste keuzes ten aanzien van je outfits. Met een schep ook kijkt zij naar wat wel en niet voor jou werkt. Wat te denken van de mogelijkheid om een personal shopper al het werk te laten doen en het kopen van de outfits die jij graag wilt helemaal uit besteden? Bij de personal shopper Maastricht is dit iets wat ze als mogelijk aanbieden. Sterker nog, personal shopper Maastricht is hierin gespecialiseerd.

http://www.style-by-yvs.nl