Tramwerkplaats Educatie
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw lichaam definitief ontharen bij deze praktijk nabij Tilburg

Voor het definitief ontharen van uw lichaam is het belangrijk dat u naar een specialist gaat. Het gaat namelijk om uw huid en daarom is het belangrijk dat u naar een gediplomeerde en gekwalificeerde praktijk gaat. Voor het ontharen van uw lichaam kunt u daarom het beste naar DermaVision in de buurt van Tilburg, Noord-Brabant gaan. Deze professionele praktijk heeft diverse huidtherapeuten in dienst die over de afgelopen jaren veel kennis en ervaring hebben opgedaan. Door hun deskundigheid geven ze u persoonlijk advies over de juiste behandeling. Aan de hand daarvan wordt er een behandelplan opgesteld.

Diverse methoden van ontharing

Uw lichaam laten ontharen bij DermaVision in Tilburg, Noord-Brabant betekent dat u in goede handen bent. Zo helpen ze u bij het wegwerken van ongewenste beharing. Door middel van lichtbundels, die het effect hebben van een laser, worden haartjes definitief verwijderd. Eerst wordt er gekeken naar de plekken van het haar. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ontharing op plekken waar normaal gesproken ook haar zit en op plekken waar overbeharing niet voorkomt. Daarnaast wordt er gekeken naar de kleur van het haar. Op basis van deze informatie wordt de definitieve behandeling opgesteld. Daarvoor bieden ze twee opties aan: Intense Pulsed Light of elektrische epilatie. Intense Pulsed Light is te vergelijken met een laser. Door middel van lichtbundels wordt er warmte afgegeven aan het pigment van de haren. Hierdoor wordt het haarzakje opgewarmd. Deze warmte verbreekt de verbinding tussen het haarzakje en het kleine bloedvat, waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Deze vorm van ontharing werkt alleen op pigment. Elektrische epilatie daarentegen kan op iedere haarkleur behandeld worden.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Heeft u interesse en wilt u uw lichaam definitief laten ontharen bij DermaVision nabij Tilburg, Noord-Brabant? Neem dan contact op met deze specialist en plan direct een afspraak in. In dit vrijblijvende gesprek worden de mogelijkheden doorgenomen en gekeken naar een passende behandeling. Daarnaast bieden ze bij deze praktijk nog vele andere huidbehandelingen aan. Denk daarbij aan het verhelpen van acne, rimpels en oedeem. Bekijk de website van DermaVision voor meer informatie over hun aanbod.

https://dermavision.nl/