Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Speciaal voor zwangere vrouwen: de mammaTens!

Je bent je aan het voorbereiden op een Tens bevalling en kopen van het Tens apparaat staat hoog op je to do lijst? Welkom op mammatens.nl! De mammaTens is een handzaam apparaatje met elektroden om bijvoorbeeld rugpijn tijdens de zwangerschap te verminderen. Het werkt simpel. Kies een comfortabele stoel of bank waar je rustig en ongestoord kunt zitten. Breng de zelf-hechtende elektrodepleisters aan op de plekken waar je de pijn voelt. Kies op de Tens een programma met een bepaalde sterkte en frequentie. Druk op start. Je merkt vrijwel direct dat de aangename tinteling maakt dat de pijn afneemt. Je ontspant en de pijn neemt verder af. Dat je je steeds beter voelt heeft als effect dat je lichaam endorfine aanmaakt, inderdaad het gelukhormoon. Je herkent het vast wel. We ervaren endorfine onder meer na intensief sporten, lekker eten, oprecht lachen en geconcentreerd mediteren. Endorfine zorgt voor nog meer ontspanning en een verdere afname van de pijnprikkel. De mammaTens is wetenschappelijk onderzocht en volledig veilig bevonden. Op de site van MammaTens staan verwijzingen naar deze studies.

MamaTens bestellen

Als je een MamaTens wilt bestellen, zijn er drie modellen om uit te kiezen:

-de OmniTens XP+;

-de Tenstem Eco Basic;

-de Tens Eco 2.

Alle drie worden online uitgebreid beschreven. De STIMEX elektroden zijn geschikt voor alle Tens apparaten en kunnen in verschillende vormen en maten geleverd worden. Een elektrode plakt vanzelf op de huid, je hebt dus geen extra pleisters nodig. Het MammaTens-team krijgt veel dezelfde vragen over Tens en zwangerschap. De informatie die verstrekt wordt, staat nu vermeld op de website. Er is hierbij een onderverdeling gemaakt in:

-rugpijn;

-weeën- en geboortepijn;

-incontinentie;

-fitnesstraining.

Inderdaad de Tens helpt je ook weer in shape te komen na de bevalling. Op ieder Tensapparaat zit een spierstimulatieprogramma om bekkenbodem-, bil- en buikspieren te trainen. Wil je het fanatieker aanpakken dan is een EMS-fitnessapparaat aan te bevelen. EMS staat hierbij voor

Electrical Muscle Stimulation. Misschien heb je nog een prangende vraag voordat je jouw eigen Tens aanschaft? MammaTens hoort graag van je! Als je het online formulier invult, krijg je gegarandeerd en snel antwoord.

 

https://www.mammatens.nl/