Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Schakel de professionele hulp van ARO in voor een huisontruiming

Heeft u te maken met een huisontruiming na overlijden? U kunt Alle Rommel Opgeruimd (ARO) inschakelen om u daar bij te komen helpen. Want bij het overlijden van een dierbare komt een hoop regelwerk kijken. Dit betreft niet alleen het leegruimen van de woning maar nog veel meer, al dan niet emotionele, zaken. Hoe fijn is het dan dat een professionele partij u heel veel werk uit handen kan nemen.

Het familiebedrijf bestaat al meer dan 20 jaar

Het bedrijf Alle Rommel Opgeruimd is zo’n 20 jaar geleden opgericht door Wilfred Meier Nolte. Een vaste groep medewerk(st)ers is werkzaam binnen het bedrijf. Alle Rommel Opgeruimd is een echt familiebedrijf, het team is dan ook zeer hecht en uitstekend op elkaar ingespeeld.

Voor het team is iedere huisontruiming een discrete aangelegenheid. Er wordt zeer zorgvuldig en respectvol met de situatie en de inboedel omgegaan. Alle Rommel Opgeruimd is er voor u om een gehele woning leeg te halen en desgewenst bezemschoon op te leveren. Het bedrijf is dus geen opkoper van huisraad en meubels. Laat u de woning bezemschoon opleveren door Alle Rommel Opgeruimd? Dan ontvangt u een gratis opleverings-garantie. Dit houdt in dat een appartement of huis van de Woningbouwvereniging voor 100% geaccepteerd wordt nadat het werk van het team klaar is.

Wanneer u (en andere familieleden) het een mooi idee vindt als de spullen van uw dierbare een tweede leven krijgen dan zal Alle Rommel Opgeruimd zorgen dat alle bruikbare spullen goed terecht komen. Voor deze service wordt niet extra gerekend. Spullen die vaak nog prima zijn her te gebruiken zijn kleding, meubels, boeken en keuken-inventaris zoals bestek, glazen en borden.

Wat zijn de kosten van een huisontruiming?

Bent u benieuwd naar de huisontruiming kosten? De kosten voor woningontruiming zijn zeer scherp en bij Alle Rommel Opgeruimd zo’n 10 tot 15 procent voordeliger dan bij andere bedrijven. Er wordt een vaste prijs gehanteerd, waardoor er dus nooit onverwachte kosten achteraf bij komen. Telefonisch kan er een richtprijs genoemd worden, voor de echte offerte komt een medewerker langs in de woning. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en kost u niets.

Alle Rommel Opgeruimd is dag en nacht en 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0252- 742 503.

 

https://allerommelopgeruimd.nl/