Tramwerkplaats Educatie
Image default
Hobby en vrije tijd

5 aspecten van liefde

Aspecten van liefde

Het is gemakkelijk om verliefd te worden, maar het is moeilijk om de liefde levend te houden in de relatie, laat staan om de liefde door de jaren heen te laten groeien. Veel echtscheidingen ontstaan omdat de echtparen zichzelf proberen te redden bij het redden van hun huwelijk. Maar als ze enige controle – controle houden over de relatie is wat de sterrenbeeld Waterman probeert te doen – over de omstandigheden hebben uitgeoefend, zouden ze gelukkig samen zijn en van elkaar genieten tot ‘de dood scheiden’, zoals het huwelijk belooft.

Eerlijkheid

Om liefde te houden in het huwelijk of de relatie, moet er dagelijks eerlijkheid worden beoefend. Niemand houdt van een leugenaar thuis; het is als het hebben van een dief in het gezin. Je huis is je veilige verblijfplaats. Als je je thuis niet veilig voelt bij de andere bewoners die zogenaamd je geliefden zijn, zul je niet van je leven genieten. Je zult je leven leiden in constante angst die voor iedereen ongezond is. Eerlijkheid komt van vertrouwen in een ander om privé de kwesties te behouden die belangrijk voor elkaar zijn.

Verantwoordelijkheid

Liefde draagt verantwoordelijkheid – een eigenschap van horoscoop Steenbok die dit sterrenbeeld wat aan ontbeert – voor de betrokken partijen. Elke partij die verliefd is op elkaar moet bereid zijn om verantwoordelijk te zijn jegens de ander door te voldoen aan de behoeften van de echtgenoot of partner of geliefden. Het is jouw verantwoordelijkheid om zorg te dragen en het aan je geliefden te laten zien als je beweert dat je van hen houdt. Liefde moet in actie worden getrokken. Het is jouw verantwoordelijkheid om je geliefden je liefde te tonen en te verzekeren. Neem om de beurt uw speciale tijd samen of verras elkaar; veel plezier met het maken van avonturen en maak er een punt van om memorabele momenten te creëren. Het is jouw verantwoordelijkheid om de sympathieën en antipathieën van je partner te ontdekken om je liefde op een goed niveau te brengen, zoals het type lingerie of bloemen waar je vrouw de voorkeur aan geeft.

Vervulling

Liefde kan als vanzelfsprekend worden beschouwd als je verslapt raakt aan je dierbaren. Met verantwoordelijkheid komt vervulling van de behoeften en voorkeuren van uw dierbaren. Het moet niet altijd ‘over mij’ zijn; liefde gaat over het vervullen van de andere helft van jou – je partner. Verbonden zijn met het huwelijk kan betekenen dat jullie beiden zo dicht bij elkaar zijn, maar dat toch twee personen zich aan elkaar aanpassen. Om elkaar te vervullen, is tegemoet te komen aan de behoeften en verlangens van elkaar over je eigen behoeften en verlangens. Uw vrouw wil bijvoorbeeld winkelen voor lingerie terwijl u de voorkeur geeft aan golf. Iedereen moet tijd vrijmaken om aan de behoeften en voorkeur van de ander te voldoen. Neem om de beurt en neem de tijd om de verschillen op te lossen om van de relatie te genieten en je liefde op te bouwen.

Inzet

Liefde kan een gevoel voor een ander zijn, maar het vereist toewijding tot liefde. Je kunt vandaag Parijs en Venetië de volgende dag leuk vinden, maar liefde tussen mensen werkt niet zo. Liefde beïnvloedt de emoties van een mens diep en daarom is toewijding vereist om liefde op te bouwen.

Geduld

Geduld -een goedeeigenschap van sterrenbeeld Vissen is een waarde en liefde heeft geduld nodig. Niemand is perfect en dus moeten alle verliefde partijen geduld oefenen in het verfijnen van hun liefde. Geduld in de liefde is echt een geweldige blijk van opoffering die verder gaat dan de verdraagzaamheid van de eigenaardigheden van je partner.

Bron:
Zodiac Horoscoop