Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Goede zorgverzekering 2021

Bent u zich aan het verdiepen in een nieuwe zorgverzekering voor 2021? Het vinden van een passende zorgverzekering die voldoet aan uw wensen kan een uitdaging zijn. Niet alle zorgverzekeraars bieden een goede en betaalbare zorgverzekering die ook nog aansluit op uw zorgbehoeften.

Zorgverzekeraar Salland vindt het belangrijk om betrokken te zijn. Wat speelt er en welke behoefte zijn er? Hoe kunnen we goede zorg bieden en de kosten zo laag mogelijk houden? Als regionale zorgverzekeraar gaan wij in gesprek met alle zorgaanbieders. Samen kijken we naar de kwaliteit en prijs van zorg. Op die manier kunnen we de beste zorgverzekering bieden voor onze regio.

Salland is er voor u

Bij Salland hebben we niet als doel om winst te maken, maar om goede zorg voor iedereen mogelijk te maken. Het overgrote deel van de zorgpremie wordt geïnvesteerd in verschillende regionale initiatieven die zich bekommeren om de zorg. En met het oog op de kwaliteit van de zorg, proberen we nauw samen te werken met alle zorgaanbieders in de regio. Dit geeft ons de mogelijkheid om afspraken te maken over belangrijke aspecten, zoals het verlenen van zorg dicht bij huis en het verkorten van wachttijden. Een van de voordelen hiervan, is dat we weten wat er speelt op zorg gebied en dat we u kunnen adviseren over een geschikte behandelaar.

Aanvullende- en tandartsverzekeringen

Heeft u bij Salland een basisverzekering afgesloten, maar biedt dit niet de juiste vergoedingen voor u? Dan kunt u kiezen voor een aanvullende verzekering. Vanaf volgend jaar hebben wij vier aanvullende verzekeringen die verschillende behandelingen dekken. Ook een losse tandartsverzekering kunt u afsluiten bij Salland. De drie tandartsverzekeringen bieden elk een andere maximale vergoeding per kalenderjaar. Weet u niet welke aanvullende verzekering of tandartsverzekering het beste aansluit op uw zorgbehoefte? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we met u mee kunnen kijken. Ook met andere vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.

https://www.salland.nl