Tramwerkplaats Educatie
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontbijt evenement organiseren

Nu denk je misschien, wat is een ontbijt evenement? Er zijn veel bedrijven waar veel mensen op een kantoor werken. Om de sfeer op de werkvloer positief te beïnvloeden kan je een ontbijt evenement organiseren. Je zou bijvoorbeeld ook een ontbijtvergadering kunnen inplannen bij Bosque. Daarvoor zou je een cateringbedrijf kunnen inhuren die je helpt om het evenement vlot en zonder stress te laten verlopen. 

Het maakt niet uit of dat je het organiseert voor een kleine groep of een grote groep. Als je een vergadering en presentaties in de ochtend plant dan is het prettig voor de medewerkers als zij daarvoor wat lekkers kunnen pakken en koffie kunnen nemen. 

Wanneer je een cateringbedrijf inhuurt voor een bedrijfsevenement, zul je kunnen ontspannen en je concentreren op de lopende zaken. Ook zal jij en je medewerkers de dag goed kunnen starten. 

Waarom een ontbijt evenement

Tegenwoordig is het zo dat veel kantoren lunchbijeenkomsten heeft. Mensen kunnen dan een broodje of twee pakken met wat drinken erbij. Wanneer je een ontbijt evenement organiseert kunnen mensen eerder van huis weg, omdat ze niet thuis hoeven te ontbijten. 

De medewerkers zullen ook minder afgeleid zijn en minder potentiële conflicten hebben. Hun maag zit vol waardoor ze goed kunnen focussen op het werk. 

Ook al is niet iedereen een ochtendmens, de medewerkers hebben een extra stimulans van een gratis ontbijt en gratis koffie om hen aan te moedigen. 

Plannen van een evenement

Het plannen van een ontbijt evenement hoeft niet moeilijk te zijn. Het beste wat je kan doen is een catering bedrijf inhuren die dit ontbijt kan regelen. Geef aan wat voor een soort ontbijt je wilt en wat voor een soort eten je graag wilt hebben voor dit ontbijt. Samen met het catering bedrijf kan je dan bespreken hoe de ochtend eruit zal zien. Natuurlijk verschilt het per catering bedrijf en wat je wilt hebben, hoeveel het kost. 

Als je dit eenmaal geregeld hebt kan je gaan denken over waar je het eten wilt hebben op het kantoor. Maak hier dan ook een dag van te voren ruimte voor, zodat het catering bedrijf makkelijk het eten en drinken kan plaatsen. Het is verstandig om dan ook een lange tafel neer te zetten, zodat daar alles opgezet kan worden. 

Daarna kan je gaan nadenken over hoe lang je wilt dat mensen het eten kunnen pakken. Het wordt aangeraden om een uur of negentig minuten te doen. In deze tijd kunnen mensen rustig een paar broodjes pakken en genieten van het eten en drinken. Dit kan je dan ook doorgeven aan het catering bedrijf. Zij zullen dan na een bepaalde tijd alle overige spullen ophalen. Dan is het ook gelijk weer opgeruimd en zal de rommel de medewerkers niet afleiden. 

Catering bedrijf

Dan is het nog wel belangrijk dat je een goede catering bedrijf inhuurt die jouw eisen en wensen kan voldoen. 

Voordat je een catering bedrijf contact is het belangrijk dat je goed weet wat je wilt. Als je vragen hebt, noteer deze dan zodat je de vragen tijdens het gesprek kan vragen. Voordat je een catering bedrijf belt is het goed om eerst de recensies te lezen. Als de recensies positief zijn kan je het bedrijf bellen om de vragen te stellen en om de eisen door te nemen. 

Als alles goed verloopt kan je een afspraak maken met het catering bedrijf. 

Wanneer de medewerkers van het catering bedrijf op de locatie zijn, is het belangrijk dat je goed blijft communiceren, zodat het evenement soepel verloopt. 

Maak ook duidelijke afspraken en zorg dat je goed voorbereid bent. 

 

https://beleefbosque.nl/