Tramwerkplaats Educatie
Image default
Groothandel

Bij deze houthandel nabij Enschede vindt u het hout voor uw nieuwe project

Houthandel RTT heeft een werf in Goor, wat op ongeveer 30 minuten rijden van Enschede. Daar vindt u alle houtsoorten, zelfs waarvan u het bestaan niet van weet. De houthandel staat namelijk bekend voor hun ruime aanbod aan diverse typen hout, zoals douglashout, in de regio van Enschede. Ideaal voor zowel particulier als zakelijk doeleinde.

Houthandel met ervaring en kennis nabij Enschede

Op het moment dat u nog niet zeker weet welk type hout het beste is voor uw project, heeft Houthandel RTT een team vol ervaren vakmensen die u kunnen adviseren. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze aan hout voor uw opdracht. Want ook op het moment dat u een vakmens bent, kunt u een keer hulp nodig hebben. Op de werf van deze houthandel in de buurt van Enschede vindt u een grote voorraad van ruim 3.000m³ aan diverse houtsoorten. Een van de houtsoorten die u kunt vinden in het assortiment is douglashout. Een mooi sterk hout dat bekend staat om de gevlamde structuur. Ideaal als u een natuurlijke uitstraling wilt geven aan uw project. Door de grote voorraad kunt u direct de gewenste hoeveelheid aan hout meenemen voor uw opdracht. Tevens is het ook mogelijk om een bestelling te plaatsen. Het team van de houthandel zal contact met u opnemen als de bestelling in goede orde is ontvangen.

Laat u inspireren door het ruime aanbod

Nog niet helemaal zeker of u douglashout of een ander type hout wilt halen bij de houthandel in Goor, in de regio van Enschede? Ga eens langs bij hun grote werf en laat u inspireren en adviseren door het ervaren team dat zij in dienst hebben. Zij staan u graag te woord om u te helpen bij het vinden van de juiste houtsoort. Bekijk tevens de website van Houthandel RTT voor meer informatie.