Tramwerkplaats Educatie
Image default
Gezondheid

Kies een tandarts die u onder narcose behandelt wanneer u angst ervaart

Heeft u slapeloze nachten alleen al bij het idee dat u naar de tandarts moet? Of zit u altijd met knikkende knieën in de wachtkamer en vertrekt u het liefst rechtstreeks naar huis zodra er geboord moet worden? Goed nieuws: u bent niet de enige! Veel mensen in Nederland zijn angstig voor de tandarts. Echter moet dit uiteraard niet resulteren in het feit dat u vervolgens nooit meer een afspraak inplant. Uw gebit is belangrijk en een periodieke controle is daarbij essentieel. Bent u zó angstig voor de tandarts, dat u een noodzakelijke behandeling maar blijft uitstellen? Kies dan voor een tandarts die u onder narcose behandelt.

Een gespecialiseerde narcosetandarts

Bij Tandartspraktijk St. Jozef begrijpen ze uw angst voor de tandarts en hebben zij hiervoor een uitstekende oplossing. Zij brengen u namelijk geheel onder narcose. Hierdoor krijgt u niets mee van de behandeling. Zij ontvangen u graag tijdens het angstspreekuur zodat ze samen met u naar de behandelmogelijkheden kunnen kijken waarbij narcose door een gespecialiseerde narcosetandarts mogelijk is. Daarna wordt de afspraak ingepland. Tijdens de behandeling wordt u bij de tandarts door een anesthesist onder narcose gebracht. Tevens zal de anesthesist uw gezondheid goed in de gaten blijven houden tijdens de behandeling. Wanneer u onder narcose bent, start de behandeling en krijgt u niets mee van wat de tandarts doet. Na de behandeling bent u snel bij bewustzijn en zijn de bijwerkingen van een narcose tegenwoordig minimaal. Om die reden is het vaak al mogelijk om binnen een uur weer onder begeleiding terug naar huis te gaan.

Maak een afspraak

Loopt u al enige tijd rond met een angstig gevoel voor de tandarts, maar wordt het hoog tijd voor een behandeling? Deze tandarts lost graag uw gebitsproblemen op terwijl u onder narcose bent. de gespecialiseerde narcosetandarts van deze praktijk neemt graag de tijd voor u om naar een oplossing voor uw angst- en gebitsprobleem te zoeken. Neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

https://tandartsenpraktijkstjozef.nl/