Tramwerkplaats Educatie
Image default
Vervoer en transport

Het vervoeren van speciaal transport

Wanneer je denkt aan speciaal transport dan denk je misschien aan het vervoeren en transporteren van  goederen met een aantal beperkingen, verboden en goederen die een aandacht vereisen voor het vervoeren. Je denkt misschien ook wel aan een zwaar gewicht, afmetingen die niet geschikt zijn voor ieder transport en bijvoorbeeld een lading die heel erg hoog is. Om deze beperkingen die het transport heeft alsnog op een veilige en juiste manier te voorzien van een goed transport, moet je bij dit bedrijf zijn. Zij  hebben veel ervaring in het verzenden van een speciaal transport en weten goed waar rekening mee gehouden moet worden tijdens het vervoer hiervan. 

Oplossingen zoeken

Er wordt bij het speciaal transport gedacht in oplossingen en niet in problemen. Het uiteenlopende aantal wagens dat er is kan worden ingezet voor diverse tarnsporten. Je hebt te maken met wagens die hele zware goederen kan verzenden, maar ook wagens die juist weer hoge ladingen weten te versturen. Met meer dan 30 jaren aan ervaring helpen ze je hier graag uit de brand en staan ze je bij in het speciaal transport van jouw goederen. Iedere uitdaging wordt et veel plezier aangegaan en er wordt altijd vooraf even gekeken wat alle mogelijkheden zijn en die worden dan met je besproken. 

Vergunningen en regels

Je mag met speciaal transport niet zomaar de weg op en daar heb je vergunningen voor nodig. Daarom kan je niet zomaar zelf het transport gaan uitvoeren, maar is het sim om het aan hen over te laten, zodat je weet dat alles op rolletjes kan verlopen en er geen problemen zijn tijdens het vervoer. De regels die gevolgd moeten worden  zijn hen meer dan bekend en dit is er handig voor het speciaal transport. Niet alleen in Nederland worden regels gehanteerd, maar ook in andere landen wordt dit gehanteerd.