Tramwerkplaats Educatie
Image default
Gezondheid

Bestrijd chronische vermoeidheid met deze behandeling

Wanneer u last heeft van chronische vermoeidheid, wilt u hier natuurlijk het liefst zo snel mogelijk vanaf zijn door middel van een effectieve behandeling. Maar waar laat u uzelf behandelen wanneer u chronisch moe bent? Dat is een vraag waar wij het antwoord op hebben. U kunt hiervoor namelijk uitstekend terecht bij een partij als Revalis uit Den Bosch. Dit is namelijk een kliniek die zich heeft gespecialiseerd in chronische pijn en vermoeidheid. Zij weten precies welke behandeling bij welke klachten het best werkt en kunnen dus ook uw chronische vermoeidheid aanpakken. Door een intensief programma op maat te volgen, kunt u uw dagelijkse activiteiten beetje bij beetje weer oppakken. Uiteraard gebeurt dit alles op verantwoorde wijze en op uw eigen tempo.

De beste specialisten helpen u van uw vermoeidheid af

Veel mensen kloppen aan bij de huisarts of bij een psycholoog wanneer ze last hebben van chronische vermoeidheid. Hoewel dit een goede stap is, kunnen deze instanties u niet altijd van uw klachten af helpen. Bij Revalis kunnen ze dat wel. Zij kijken verder dan alleen uw lijf en stellen een persoonlijke behandeling op waarmee u zo snel mogelijk van uw chronische vermoeidheid af bent. Hierbij kunt u wel de volgende standaard stappen verwachten:

  • U vult een vragenlijst in
  • U heeft een startgesprek met een behandelaar
  • U wordt fysiotherapeutisch onderzocht
  • U wordt psychologisch onderzocht
  • De resultaten van de onderzoeken worden beoordeeld door de revalidatiearts
  • U heeft een eindgesprek met de behandelaar

Aan de hand hiervan wordt er een behandelplan opgesteld en kunt u beginnen aan uw behandeling.

Plan een gesprek in met de behandelaar

Wilt u voor eens en voor altijd afrekenen met uw chronische vermoeidheid en spreekt een behandeling van Revalis u wel aan? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf uit Den Bosch en plan een gesprek in.

https://www.revalis.nl/