Tramwerkplaats Educatie
Image default
Vervoer en transport

Ideaal voor uw wagenpark, een Track en trace systeem!

 

Als ondernemer weet je met een Track en trace systeem altijd waar je auto’s zich bevinden. Zo houd je feilloos het overzicht van je werknemers en waar ze zijn. Je kunt makkelijk wijzigingen in de route aanbrengen door contact op te nemen met de chauffeur. De route kun je makkelijk wijzigen in dit Track en trace systeem. Ook kun je ten allen tijde controleren of een werknemer wel de kortste route neemt, en of hij niet de maximale snelheid overtreedt. Dat scheelt weer uitzoekwerk wie er een boete moet betalen. Niet iedere werknemer is blij met een Track en trace systeem, dat moge duidelijk zijn.

Elke kilometer wordt in beeld gebracht

Er kan een sluitende boekhouding worden opgesteld met dit Track en trace systeem, omdat het daadwerkelijk aantal gereden kilometers wordt bijgehouden. Die zijn dus makkelijker bij de klant in rekening te brengen. De klant kan ook zelf controleren in een kopie van het Track en trace systeem of de in rekening gebrachte kilometers terecht bij hem worden gedeclareerd. Ideaal, en voorkomt heel wat zinloze discussies of controles. Het installeren van dit systeem is een fluitje van een cent, vaak is het benodigde kastje in een kwartiertje geïnstalleerd in de auto. Een beetje monteur draait daar z’n hand niet voor om. Het bijbehorende programma kan worden gedownload en bijvoorbeeld op de computer van de leidinggevende geïnstalleerd worden. Het is een makkelijk uit te breiden systeem waar al heel wat ondernemers mee werken, en tot volle tevredenheid.

Een prettige bijkomstigheid is ook, dat als er een wagen wordt gestolen, hij heel makkelijk is te traceren. Dan alleen nog maar de politie inschakelen en in no time staat de auto weer op eigen terrein. En daar zijn de verzekeringsmaatschappijen ook heel blij mee.