Tramwerkplaats Educatie
Image default
Vervoer en transport

Goederen transporteren door heel Europa?

Moet u nou goederen transporteren met behulp van internationaal transport door heel Europa? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ons team zorgt ervoor dat uw goederen aankomen waar ze moeten zijn, zolang dit maar binnen Europa is. Wij regelen alles omtrent internationale handel waaronder de invoer en uitvoer documenten. Ook kunnen wij bijvoorbeeld goederen inklaren bij de douane. Wij beschikken over diverse vervoersmiddelen zodat we uw producten op de juiste manier kunnen vervoeren. Ook zorgen wij ervoor dat uw goederen gevolgd kunnen worden door middel van een ggps, dan weet u altijd waar ze zijn en waar en wanneer ze ongeveer aan zullen komen. 

Wat transporteren wij allemaal?

Wij transporteren alles van kunst tot medische producten. Waaronder machines voor de intensive care in ziekenhuizen. Ook vervoeren wij grote kunststukken die niet makkelijk of niet te vervoeren zijn met de auto. U kunt zelf kiezen waar de kunst dan heen vervoerd wordt, het kan een locatie binnen Nederland zijn. Maar het kan ook een locatie buiten Nederland zijn. Zolang het maar binnen Europa blijft. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe uw producten vervoerd moeten worden. 

Beursmaterialen.

Ook vervoeren wij beursmaterialen die door ons met grote zorg worden ingepakt en brengen wij alle onderdelen naar de juiste plaats op de beurs. Ook zorgen we ervoor dat alle elektra en kabels juist aangesloten staan. Dan kan u uw gasten ontvangen. Na de beurs bouwen we alles af en controleren wij voor u of alles nog compleet is. Zo ja? Dan gaat het terug de opslag rustig wachtende op de volgende keer dat ze weer nodig zijn.