Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

John Deere zitmaaier modellen met zijuitworp

De John Deere zitmaaier is op de markt te vinden in diverse uitvoeringen. Zowel binnen het nieuwe als in het tweedehands aanbod zijn verschillende varianten te vinden. Onder de meest verkochte varianten van de John Deere zitmaaier vinden we de modellen met een zijuitworp. Ook hier zijn meerdere modellen van. Hieronder maakt u kennis met enkele van deze John Deere zitmaaiers.

De John Deere X126

Deze zitmaaier met zijuitworp is voorzien van twee messen. Het model is uitgerust met een 1 cilinder B&S motor die een prestatievermogen van 18,5 pk levert. Het totaalgewicht van deze John Deere zitmaaier bedraagt 210 kilo en de maaibreedte is 107 centimeter. De maaihoogte kan worden ingesteld tussen de 25 en 100 millimeter. Dit benzine-aangedreven model heeft een rijsnelheid van 8,9 km/u.

De John Deere X166

De X166 valt onder de duurdere categorie zitmaaiers van dit merk. Het model is voorzien van 3 messen en voorzien van een 2 cilinder B&S. Deze levert een vermogen van 22 pk. De rijsnelheid ligt gelijk met die van de X126, namelijk op 8,9 km/u. De maaihoogte kan tussen de 25 en de 100 millimeter worden ingesteld en de maaibreedte bedraagt 122 centimeter. Deze zitmaaier met zijuitworp heeft een totaalgewicht van 241 kilo.

De John Deere X106

In de goedkopere klasse vinden we de John Deere X106 met een 1 cilinder B&S en 10 pk vermogen. De rijsnelheid is gelijk aan die van bovenstaande twee modellen. Dit benzine-aangedreven model beschikt over 2 messen en de maaihoogte is in te stellen tussen de 25 en 100 millimeter. De maaibreedte van deze variant bedraagt 107 centimeter. Deze John Deere zitmaaier is, met een totaalgewicht van 187 kilo, wel een stuk lichter dan de bovenstaande twee uitvoeringen.

Een passende John Deere zitmaaier kopen

Er zijn natuurlijk nog veel meer zitmaaiers van John Deere beschikbaar. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in tweedehands en nieuwe aanbod van De Kock Machines om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Natuurlijk is het vooral belangrijk dat een exemplaar goed bij u past en bij de grootte van uw gazon. In alle gevallen heeft u meer dan voldoende keuze wanneer u een goede John Deere zitmaaier wilt kopen.

https://dekockmachines.nl