Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Bel Kewodak voor een vakkundige dakdekker in Lisse

Heeft u een dakdekker in Lisse nodig voor een spoedreparatie aan uw platte dak? Kewodak helpt u uit de brand! Door de gehele Bollenstreek en ver daarbuiten helpen wij particulieren en bedrijven met tal van werkzaamheden aan hun platte dak. Dus naast een spoedreparatie kunt u onze hulp ook inschakelen voor bijvoorbeeld renovaties, onderhoud en advies.

Stormschade of een hevige lekkage aan het dak gebeurt altijd op een onverwacht moment. Sterker nog, stormen, hevig onweer of hagelbuien komen ook regelmatig ’s nachts voor. En dit soort hevige buien kunnen onverhoopt schade aan uw dak veroorzaken. Dus ook midden in de nacht. Wanneer een dak schade heeft of er is sprake van een lekkage dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk op te laten lossen. Wij geven dit advies om te voorkomen dat de schade en de lekkage groter worden. Dit gebeurd soms al in korte tijd en kan er voor zorgen dat de gehele dakbedekking vervangen moet worden. En dat zou erg zonde zijn. Zeker omdat reparatiekosten aanzienlijk lager zijn dan de kosten voor geheel nieuwe dakbedekking. Daarom hebben wij bij Kewodak de 24-uurs reparatie service. Bel ons dus meteen bij schade, wij staan dag en nacht voor u klaar en zijn altijd snel ter plekke!

Bitumineuze dakbedekking, bestand tegen weer en wind

Alle medewerkers van Kewodak hebben verstand van alle soorten dakbedekking voor platte daken. De dakbedekking die het meeste voorkomt op platte daken in Nederland is zwarte bitumineuze dakbedekking. Dat deze dakbedekking veel gebruikt wordt is ook niet heel gek. Bitumineuze dakbedekking komt namelijk uitstekend tot haar recht op platte daken die in het Nederlandse klimaat best veel te verduren hebben.

Wij brengen de bitumen dakbedekking veilig aan. We werken daarbij volgens de nieuwe brandvrije veiligheidsnorm NEN 6050. Tevens geven wij u 10 jaar verzekerde garantie op dit dakwerk.

Naast bitumineuze dakbedekking leggen wij nog vele andere soorten dakbedekkingen aan. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

 

https://www.kewodak.nl/