Tramwerkplaats Educatie
Image default
Vervoer en transport

Bagage versturen met een koeriersdienst

Wil je bagage versturen met een koerierdienst? Of wil jij meubels of andere grote spullen laten vervoeren? Dat kan via een koeriersdienst. Via onze bezorgdienst vind jij een koerier die jouw spullen van A naar B brengt zonder dat jij iets hoeft te doen. Je plaatst jouw transport op ons platform, kiest de tijdvakken waarin de koerier jouw spullen kan ophalen en afleveren en betaalt jouw transport op ons platform. Vervolgens ontvang jij in een e-mail welke koerier jouw transport gaat bezorgen en in welk door jou gekozen tijdvak het wordt opgehaald en afgeleverd. Zo kan je gemakkelijk bagage versturen of ander grote spullen laten vervoeren.  Daarnaast is het ook nog eens de meest voordelige manier om spullen te vervoeren

Goedkoper dan de concurrent

Voor wie transport zoekt om spullen te laten bezorgen, is de koeriersdienst een voordeligste keuze. Via ons platform vind je binnen korte tijd een koerier die jouw bagage kan versturen  op een route die hij toch al rijdt. De aangesloten vervoerders zijn veelal zelfstandigen die ruimte over hebben op het moment dat ze als bezorger rondrijden. De koerier neemt jouw spullen dus mee op een bestaande route. Zo is de koeriersdienst voor bagage versturen gemiddeld 40% goedkoper dan een ander transportbedrijf. Zo heb jij het goedkoopste transport met de diensten van deze koeriersdienst.

Overal en nergens

Waar je ook binnen Nederland en Vlaanderen bagage wilt versturen, met de koeriersdienst wordt het altijd mogelijk gemaakt. Van Gouda naar Groningen en van Krommenie naar Roermond: overal op de Nederlandse wegen rijden busjes met onbenutte ruimte die jouw spullen kunnen meenemen.  Bagage versturen kan dus bijna niet makkelijker. Kijk snel op de website hoe je jouw bagage versturen in orde kunt maken. Voor je het weet is jouw bagage onderweg door heel Nederland en komt het snel op de plaats van bestemming.