Tramwerkplaats Educatie
Image default
Tuin en buitenleven

Tuin laten bestraten? Bel Egalisee Bestratingen uit Breda

Wat u ook voor bestrating in Breda of omgeving aangelegd wilt hebben, de specialisten van Egalisee Bestratingen komen u er graag bij helpen. Een terras, tuinpad, vijver, oprit, wij draaien onze hand er niet voor om. Wij hebben veel ervaring en al veel projecten naar alle tevredenheid van de klant afgerond. Op onze site kunt u meerdere projecten die wij hebben aangelegd bekijken.

Eerst collega’s, nu ons eigen bedrijf

Wie zijn wij? Wij zijn Bas Beekers en Anton Baremans. Jaren geleden hebben wij elkaar leren kennen als collega’s binnen een ander bedrijf. We hadden een erg prettige samenwerking. Daardoor kregen we het idee om samen een eigen bedrijf op te starten. Uit dat idee is Egalisee Bestratingen V.O.F. ontstaan, ons eigen bedrijf waar wij zeer trots op zijn. Inmiddels zijn we een begrip in Breda en de wijde omgeving. Wij leveren vakmanschap, scherpe prijzen en secuur werk. Tevens geven wij ook nog eens garantie op al onze werkzaamheden.

Qua bestrating is er veel keuze uit verschillende steen- en tegelsoorten. Wij hebben zeer goede contacten met meerdere leveranciers, de producten die wij leveren zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Bestrating waar u uit kunt kiezen zijn onder andere: halfverhardingen, kinderkopjes, schellevis, hardsteen, keramische tuintegels, betonsteen of betontegels. Elke tegel en steen is anders en heeft zijn eigen kenmerken.

Ook voor tuinaanleg en tuinonderhoud kunt u bij ons terecht

Niet alleen voor bestrating maar ook voor tuinaanleg in Breda en omgeving kunt u bij ons terecht. Een kleine opknapbeurt, een grote opknapbeurt, een hele nieuwe inrichting van uw tuin, wij staan voor u klaar! Vanaf de basis tot aan het eindresultaat, alles kunnen wij voor u uitvoeren.

Bij een nieuwe tuinaanleg beginnen wij allereerst met inventariseren. We vernemen graag eerst al uw wensen. Wilt u een strak gazon met borders met mooie bloemen? Of misschien een gezellig terras met overkapping. Wij luisteren goed naar uw ideeën en bekijken alle mogelijkheden in uw tuin. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, wij kunnen er zeker weten een plaatje van maken.

https://www.egaliseebestratingen.nl/