Tramwerkplaats Educatie
Image default
Sport

Moeite met afvallen? Met EMS wordt het stukken makkelijker!

Probeer je af te vallen maar wil het niet echt lukken? Komt dit voornamelijk doordat je te weinig sport en beweegt vanwege tijdgebrek? Dan hebben wij bij StimaWELL de oplossing voor jou! Afvallen met EMS is een uitstekende manier om lekker wat pondjes af te vallen zonder dat het je ontzettend veel tijd kost.

Gezonde voeding en sporten

Om succesvol af te vallen moet je twee dingen doen: letten op een gezonde voeding en sporten. Vaak houden mensen een gezond eetpatroon best aardig vol. Alleen het sporten schiet er vaak bij in. Sporten kost best veel tijd en sporten in de sportschool, wat één van de weinige manieren is om alle spiergroepen aan te spreken, schiet er daarom ook vaak bij in.

Met EMS worden alle spiergroepen tijdens een training tegelijkertijd aangesproken door middel van elektrische signalen. En het leukste van EMS training is dat iedere training maar 20 minuutjes duurt. Voor een optimaal resultaat hoef je deze 20 minuten durende training maar 2x per week uit te voeren. En je bent ook geen tijd kwijt aan reizen naar een sportschool, je kan namelijk gewoon thuis trainen!

Via het EMS trainer apparaat ontvangen je spieren elektrische signalen

Het EMS trainer apparaat stuurt elektrische signalen naar de elektroden die in het pak zitten dat je tijdens een training draagt. Naast het pak draag je ook nog aparte bandelektroden om je benen en je armen. Tijdens de training voer je eenvoudige oefeningen uit, zoals sit-ups en squads. Wil je hulp met de verschillende oefeningen tijdens het trainen? Zet dan tijdens de training één van de 40 ondersteunende video’s op het trainingsapparaat aan.

De elektrische signalen zijn een extra stimulans van buitenaf voor je spieren. Tijdens bewegen of regulier sporten ontvangen je spieren elektrische signalen vanuit de hersenen. Door de reguliere oefeningen die je tijdens de training uitvoert én de elektrische signalen van het trainer apparaat worden je spieren dus volop gestimuleerd. Ook de ‘probleemzones’, zoals de heupen, worden tijdens een EMS training gewoon aangesproken.

Door EMS in combinatie met goede voeding zullen de extra pondjes eraf vliegen en wordt je gehele lijf fitter.

 

https://www.stimawell.com/nl-nl