Tramwerkplaats Educatie
Image default
Bedrijven

Veraderruimte Utrecht voor zakelijke bijeenkomsten

Een fijne vergaderruimte zorgt ervoor dat je productief aan de slag kan en ook productief blijft gedurende de vergadering. Tijdens zakelijke bijeenkomsten wil je natuurlijk goed gefocust zijn op hetgeen waar je op dat moment mee bezig bent. Vind jouw vergaderruimte Utrecht bij Creative Valley. Creative Valley heeft veel verschillende ruimtes ter beschikking en kan je helpen er een fantastische bijeenkomst van te maken. Het ligt aan Utrecht Centraal station wat het voor iedereen makkelijk maakt om te bereiken. Lees meer informatie op de website of hieronder! 

Creative Valley wie zijn ze?

Ze beschikken over 2 verdiepingen en zijn ook beschikbaar voor zelfstandige ondernemers. Die kunnen voor een vast dagtarief terecht om een goed productieve dag te doorstaan en dat niet zonder goed eten en goed drinken, daarom heeft Creative Valley een mooi arrangement samengesteld. 

Je kan als zelfstandig ondernemer elke keer een dagpas aanvragen of een rittenkaart aanschaffen. Een dag pas koop je al voor 65 euro. Je kan een 5 of 10 ritten kaart kopen of een vast bedrag per maand betalen voor onbeperkt toegang. Bij de dagpas zit altijd onbeperkt koffie, thee en water. Tijdens de lunch wordt er een verse lunch bereid in het cafe de brasserie. De lunch bevat een warm gerechtje, soep, brood met beleg en een salade ook kan je de hele dag door vers fruit pakken. 

De bovenstaande faciliteiten zijn ook beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten. Wanneer je een vergaderruimte afhuurt, betaal je een x aantal voor de hele ruimte of je betaald per persoon. 

Door het pand heen staan ook crunch cells. Crunch cells zijn kleine pods waar je tot rust kan komen en even privacy hebt. Ook hier kan je onbeperkt gebruik van maken wanneer je bij Creative Valley bent. 

Lijkt het je wat? Neem dan vrijblijvend contact op of ga langs voor een gratis proefdag!