Tramwerkplaats Educatie
Image default
Auto's en Motoren

Met Motorcursus.nl slaag jij in één keer voor het CBR motor theorie examen!

Wil jij niet langer dan nodig wachten met het behalen van het motor theoriecertificaat? En zou je het helemaal leuk vinden als je aan het aanleren van de motor theorie niet teveel tijd hoeft te besteden? Dat snappen wij bij Motorcursus.nl maar al te goed. Daarom geven wij de beste theoriecursus motor, waarbij je niet alleen in zeer korte tijd de motor theorie aangeleerd krijgt maar de slagingskans ook nog eens flink hoog ligt.

Wat onze theoriecursus motor zo bijzonder maakt is dat het een eendaagse cursus is. Je hoeft dus maar één keertje naar onze trainingslocatie te komen, hoe fijn is dat! En we hebben het nog leuker voor je gemaakt. Bij ons ga je namelijk op dezelfde dag als dat je de theoriecursus komt volgen ook nog theorie examen maken bij het CBR. Deze ene dag zal je dus even vrij moeten plannen omdat deze geheel in het teken staat van de motor theorie. Maar na die ene dag ben je gewoon helemaal klaar. Niet meer dagen of misschien zelfs weken zitten te blokken, niet meerdere keren naar een trainingslocatie moeten afreizen, niet nog lange tijd moeten wachten tot je examen kan maken. Met ons is alles lekker snel geregeld en heb jij dus binnen 1 dag het belangrijke theoriecertificaat behaald!

Samen werken en leren

In de ochtend krijg je theorieles van ons. We verwachten van je dat je om 07.00 op onze trainingslocatie aanwezig bent. Wij hebben meerdere trainingslocaties. Zo kun je onder andere kiezen uit een cursus motor theorie in Amsterdam, Breda, Goes en Utrecht. Alle trainingslocaties staan op onze website vermeld.

De theorieles wordt klassikaal gegeven, gezellig met alle andere cursisten die ook net als jij hun motor theoriecertificaat willen behalen. Zo samen werken en leren is niet alleen gezellig maar ook nog eens extra leerzaam. Je hebt steun aan elkaar, kunt van elkaars vragen leren en kunt elkaar zelfverzekerder maken. Daarom werkt leren in een groep bewezen beter dan leren in je eentje.

Na de theorieles en het oefenen met oefenexamens vertrekken we met de hele groep cursisten naar het CBR. Het is tijd om het examen te maken. En dat examen maken, dat gaat helemaal goedkomen!

https://www.motorcursus.nl/