Tramwerkplaats Educatie
Image default
Auto's en Motoren

Een ruime keuze maken uit verschillende Ford occasions

Een keuze maken uit Ford occasions kan erg lastig zijn. Zeker als het aanbod zo groot is als bij de grootste Ford-dealer van Nederland: Ardea Auto. Maar dat is dan ook precies de reden dat er in elke vestiging een team professionals met u meedenkt. Wat zijn uw wensen voor een nieuwe auto en welk budget had u hiervoor in gedachten? Met honderden verschillende occasions van het merk Ford is er zeker een auto bij die precies past bij uw gebruiksdoelen. Of u nu met een lager budget op zoek bent naar een kleine auto of juist op zoek bent naar een mooie gezinsauto, er is altijd een Ford die bij u past.

Koop een occasion met twee jaar SternGarant

De meeste occasions van Ford koopt u met 2 jaar SternGarant bij Ardea Auto. Omdat de garages van Ardea Auto behoren tot de Sterngarant-garages, rekent u op deze veelzijdige verzekering in geval van onvoorziene omstandigheden. Alle occasions zijn uiteraard van hoge kwaliteit en met SternGarant rijdt u daarbij de eerste 2 jaar met volledige dekking. Zo worden defecte onderdelen gratis vervangen of gerepareerd. Daarnaast krijgt u hulp bij pech, schade of een ongeval. Ook heeft u mogelijkheid om gebruik te maken van de korting op banden en accessoires.

Ontdek alle mogelijkheden voor uw nieuwe auto

Bij Ardea Auto kunt u voor meer terecht dan alleen het grootste aanbod Ford occasions. Ook voor de beste bedrijfswagens is deze Ford-dealer namelijk uw partner. Zowel voor eenmanszaken als voor grote bedrijven zijn er volop mogelijkheden voor het rijden van Ford-voertuigen. Het is daarnaast mogelijk om uw zakelijke of privé-auto te leasen of een andere vorm van financiering af te sluiten. Zo wordt een occasion van Ford voor iedereen bereikbaar. Bent u benieuwd naar uw persoonlijke mogelijkheden? Voor meer informatie kunt u langsgaan in één van de vestigingen, of per e-mail of telefoon meer informatie verkrijgen.

https://www.ardeaauto.nl/