Een ruime keuze maken uit verschillende Ford occasions

Tramwerkplaats-educatie

Een keuze maken uit Ford occasions kan erg lastig zijn. Zeker als het aanbod zo groot is als bij de grootste Ford-dealer van Nederland: Ardea Auto. Maar dat is dan ook precies de reden dat er in elke vestiging een team professionals met u meedenkt. Wat zijn uw wensen voor een nieuwe auto en welk budget had u hiervoor in gedachten? Met honderden verschillende occasions van het merk Ford is er zeker een auto bij die precies past bij uw gebruiksdoelen. Of u nu met een lager budget op zoek bent naar een kleine auto of juist op zoek bent naar een mooie gezinsauto, er is altijd een Ford die bij u past.

Koop een occasion met twee jaar SternGarant

De meeste occasions van Ford koopt u met 2 jaar SternGarant bij Ardea Auto. Omdat de garages van Ardea Auto behoren tot de Sterngarant-garages, rekent u op deze veelzijdige verzekering in geval van onvoorziene omstandigheden. Alle occasions zijn uiteraard van hoge kwaliteit en met SternGarant rijdt u daarbij de eerste 2 jaar met volledige dekking. Zo worden defecte onderdelen gratis vervangen of gerepareerd. Daarnaast krijgt u hulp bij pech, schade of een ongeval. Ook heeft u mogelijkheid om gebruik te maken van de korting op banden en accessoires.

Ontdek alle mogelijkheden voor uw nieuwe auto

Bij Ardea Auto kunt u voor meer terecht dan alleen het grootste aanbod Ford occasions. Ook voor de beste bedrijfswagens is deze Ford-dealer namelijk uw partner. Zowel voor eenmanszaken als voor grote bedrijven zijn er volop mogelijkheden voor het rijden van Ford-voertuigen. Het is daarnaast mogelijk om uw zakelijke of privé-auto te leasen of een andere vorm van financiering af te sluiten. Zo wordt een occasion van Ford voor iedereen bereikbaar. Bent u benieuwd naar uw persoonlijke mogelijkheden? Voor meer informatie kunt u langsgaan in één van de vestigingen, of per e-mail of telefoon meer informatie verkrijgen.

https://www.ardeaauto.nl/