Tramwerkplaats Educatie
Image default
Banen en opleidingen

Haal het beste uit een werkloze periode met de juiste loopbaanbegeleiding

Een periode zonder werk kan veel onzekerheid met zich meebrengen en loopbaanbegeleiding van een gespecialiseerd bureau kan dan helpen. Bij de ene persoon zal werkloosheid vragen oproepen over zijn of haar kunnen, bij de ander over toekomstplannen en wat wel of niet past. Kortom: het laat niemand ongemoeid. Uiteraard kun je proberen zo snel mogelijk een einde aan deze periode te maken door druk op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Een stap in de juiste richting! Als je ervoor open staat kun je echter meer uit je outplacement halen. Dit doe je door een bureau in te schakelen die helpt met loopbaanbegeleiding.

Dit bureau stelt de juiste vragen en helpt je verder

De onzekerheden die outplacement met zich meebrengt kun je natuurlijk wegstoppen, maar ze zijn er niet voor niets. Jezelf ermee confronteren en ermee aan de slag durven gaan helpt je verder, lang nadat je een nieuwe baan hebt gevonden. Je hebt er de rest van je leven plezier en profijt van. Een gespecialiseerd bureau helpt je in dit traject, door het stellen van vragen en het bieden van handvatten tijdens je loopbaanbegeleiding. Zo kun je aan de slag gaan met vragen als ‘wat wil ik nou echt?’ en ‘wat mis ik in mijn carrière?’, en graaf je samen dieper dan je in je eentje zou doen. Een coach biedt je de hulp en het steuntje in de rug dat je net nodig hebt tijdens je outplacement.

Dit bureau helpt bij het zetten van de juiste stap tijdens je outplacement

Carrièrepoort is een outplacementbureau dat je helpt bij het zetten van de volgende stap in je zoektocht naar een nieuwe baan. Door middel van diverse pakketten wordt iedere werkzoekende op de juiste manier van werk naar werk begeleidt. Heb je behoefte aan een intensief begeleidingstraject, waarbij je dieper ingaat op jouw dromen en wensen? Of wil je enkel hulp bij beter leren solliciteren en het opstellen van de juiste motivatiebrief? Bij Carrièrepoort geef je jouw wensen aan en word je in iedere stap ondersteund.