Tramwerkplaats Educatie
Winkelen

De beste schooltassen van dit moment

Naar school gaan is onlosmakelijk verbonden met schooltassen, want je boeken en schriften moeten wel in stijl naar school vervoerd worden. Niks mis met een degelijke rugzak, maar wil je echt de show stelen, dan is een hippe schooltas natuurlijk onmisbaar! In dit artikel delen we de laatste trends op het gebied van schooltassen.

Hippe school rugzakken

Rugzakken zijn erg geschikt om als schooltas gedragen te worden, want een rugzak doet het minst pijn aan je lichaam als je de tas vol hebt gestopt met zware boeken en mappen. Bekende rugzakmerken zoals Herschel en Fjällräven heb je vast al veel voorbij zien komen, want zij hebben de allerleukste exemplaren in hun collectie! Een zwarte of grijze rugzak van deze merken is altijd goed en raakt nooit uit de mode, maar ieder seizoen komen er ook een aantal limited editions op de markt. Deze speciale edities spelen in op de laatste trends en komen bijvoorbeeld in bijzondere kleuren en zijn in gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Zo loop je dus met een unieke schoolrugzak rond op school en ben je misschien wel de enige daar met deze rugzak!

Leren shoppers

Leren shoppers zijn ook handig om als schooltas te gebruiken doordat leer een erg stevig materiaal is en dus wel tegen een stootje kan. Ook passen er enorm veel boeken in een shopper en zijn de meeste shoppers tijdloos waardoor je ze eigenlijk zelfs kunt dragen nadat je al geslaagd bent op school. Een bruine, grijze of zwarte leren shopper kan namelijk ook prima als studententas of werktas gebruikt worden! Verder zijn bekende leren tassen zoals de Cowboysbag of My Paper Bag ook erg leuk voor naar school, want deze zijn inmiddels ware klassiekers geworden.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, SEO copywriting en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/schooltassen/