Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Een hoogwerker keuring laten doen bij ons

Het werd de hoogste tijd om een keuring te laten uitvoeren bij onze hoogwerker. Hij was al een paar jaar geleden goedgekeurd door een ander bedrijf dat we hadden benaderd die dit voor ons wilde doen voor een goede prijs. Maar het certificaat dat we toen hadden gekregen zou binnenkort niet meer geldig zijn, dus moesten we de keuring weer opnieuw moeten doen. Alleen het bedrijf waar we dat de vorige keer hadden gedaan bestond niet meer, dus moesten we een ander bedrijf vinden.

Om de zoveel jaar een hoogwerker keuring doen

Het is logisch dat we nu een hoogwerker keuring moeten laten doen. Het moet om de zoveel tijd gebeuren, zodat we zeker weten dat het veilig is om met de hoogwerker te werken. Het kan namelijk flink fout gaan als er niet goedgekeurd wordt en dan zouden er zelfs ongelukken kunnen gebeuren. Dat willen we voorkomen met deze keuringen en daarom moesten we dit zo snel mogelijk laten doen. Na een tijdje zoeken, kwamen we bij het bedrijf EKH. Die deed keuringen voor onder andere hoogwerkers en dat was precies wat wij nu zochten. We hadden snel contact met het bedrijf opgenomen.

Snel en vakkundig

Binnen een paar dagen hadden we contact met EKH en konden we een afspraak inplannen. We konden zelf de datums kiezen en op elke beschikbare datum konden ze komen, dus das was erg fijn. Voordat ze kwamen voor de keuring kregen we ook nog een soort instructie toegestuurd wat we kunnen verwachten. Dit was zeker fijn om te ontvangen. Op de dag van de keuring verliep alles soepel en is alles binnen een bepaalde tijd goedgekeurd. De medewerkers van EKH waren erg vriendelijk en professioneel. Alles was helemaal goed en we kregen weer een certificaat waarmee we een paar jaar weer verder kunnen.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van EKH of andere diensten die zij verlenen? Bekijk dan eens de website van EKH via www.ekh.nl voor meer informatie over hun diensten en hoe zij u verder kunnen helpen.