Tramwerkplaats Educatie
Image default
Mode en Kleding

Weekendje er op uit, deze tas is het meest geschik

Weekendje er op uit, deze tas is het meest geschikt

Weekendje er op uit maar wat je neem je allemaal mee en wat past er allemaal in een tas? Welke tas is het meest geschikt voor je reis? En je wilt ook een tas die een lange tijd mee kan en niet zomaar na een keer gebruiken kapot gaat en je alles in plastic zakken moet gaan proppen dat is ook geen gezicht!

Welke tas kun je het beste kiezen

Alle spullen heb je klaargelegd voor je weekendje weg, je wilt graag je kussen meenemen omdat hij zo lekker ligt, maar het past allemaal niet in een gewone normale tas. En bovendien is je tas niet eens waterdicht. Een rains weekendtas neemt al je zorgen weg en zorgt ervoor dat je al je spullen veilig en droog bij aankomst weer kunt uitpakken. Naast weekendtassen heb je nog een grotere tas namelijk een duffelbag XL die heeft een inhoud van maar liefst honderd drieënveertig liter. 

Er bestaan ook grote schoudertassen dames die liever hun toiletartikelen en make-up apart willen hebben. Een weekendtas kan ook heel goed fungeren als sporttas, dus als je bijvoorbeeld gaat voetballen dan kun je makkelijk je sportschoenen erin kwijt. Of je gaat naar een fitnesscentrum kun je mooi je handdoek erin bewaren met flesjes drinken.

Waar moet je opletten bij een aanschaf van een tas 

Zoals hierboven al gemeld wordt is het verstandig om eerst goed te bekijken voordat je een tas aanschaft. De kwaliteit van je tas moet goed zijn en zeker als je een weekendje weg gaat of een kleine trip gaat maken. Nylon tassen met een dunne rits lijken daar echter niet geschikt voor omdat deze klaarblijkelijk bij de eerste keer al snel gaat scheuren. Laat staan dat het handvat van je tas pijnlijk gaat irriteren aan je handen. Van binnen zijn de nylon tassen meestal ook niet gevoerd. 

Een suède of lederen weekendtas is duurzaam en gaat jaren mee. Als je op reis gaat met een vliegtuig dan is het wel zo slim om bij een aanschaf van een tas op te letten naar de afmetingen als je het als handbagage mee wilt nemen want daar zitten regels aan verbonden qua afmetingen. Kijk anders even in the bag store. De weekendtassen zijn heel erg modern gemaakt en in verschillende maten verkrijgbaar. Er zal er vast wel eentje uit springen die echt bij je past.