Tramwerkplaats Educatie
Image default
Mode en Kleding

Voor elke maat een bh. Hoe weet je de goede maat

Voor elke maat een bh. Hoe weet je de goede maat 

Met zoveel soorten bh als dat er zijn weet je soms niet meer hoe je het aan moet pakken om de goede te vinden. Het is van groot belang dat de bh de goede maat is want als hij te klein of te groot is dan biedt hij niet de ondersteuning die juist zo belangrijk is. Met goed meten kun je achter de maat van de bh komen die je nodig hebt. 

Ook met kleinere borsten heb je een goede ondersteuning nodig

Ook als je kleinere borsten hebt dan moet je zorgen dat het goed wordt ondersteunt. Zowel in je vrije tijd leven als wanneer je gaat sporten. Als je de borsten niet goed ondersteunt kun je namelijk last krijgen van klachten en dat is precies wat je wilt voorkomen door een bh aan te doen. Zelfs voor de kleinere borsten zoals bh a75 zijn er hele mooie bh’s te vinden.

Met grote borsten heb je een goed aansluitende bh nodig

Als je grote borsten hebt dan moet je ook zorgen dat je tijdens het sporten bijvoorbeeld een goede bh hebt die heel goed aansluit. Als hij goed aansluit dan krijgen je borsten ook de minste ruimte om te bewegen en daardoor weinig kans om klachten te veroorzaken. Een sport-bh grote maten is wel noodzakelijk om ervoor te zorgen dat je naar hartenlust kunt sporten zonder dat jij je zorgen hoeft te maken of je klachten kunt krijgen.

Welke sluiting van de bh kies je?

Er zijn verschillende soorten bh-sluitingen, je kunt het jezelf heel makkelijk maken door voor de makkelijkste voor jezelf te kiezen. Misschien ben je niet zo handig met de sluiting die je aan de achterkant hebt, dan kun je beter kiezen voor sport bh met voorsluiting. Een sport-bh met voorsluiting heb je snel en makkelijk aangedaan zonder dat je er te veel moeite voor hoeft te doen.

Hoe kom je achter de goede maat bh?

De juiste maat bh is heel erg belangrijk omdat hij goed moet aansluiten. Als een bh niet goed aansluit dan heeft het geen nut om hem te dragen en krijg je alsnog de klachten die je juist probeerde te voorkomen door een bh te dragen. Het vinden van de goede maat is een klein klusje, je meet alles goed en nauwkeurig op en daar komt dan de goede maat van jouw bh uit.