Tramwerkplaats Educatie
Image default
Gezondheid

Kom van uw rugklachten af dankzij fysiotherapie in Den Haag

Wanneer u vaak last van uw rug heeft, wilt u hiermee geholpen worden door een specialist. Voor echt goede fysiotherapie gaat u langs bij De Rugschool in Den Haag. Daar helpt men u graag met een persoonlijk behandelplan. De specialisten van deze praktijk hebben jarenlange ervaring, waardoor zij u uitstekend kunnen helpen bij het verhelpen van verschillende klachten. Hiervoor gebruiken zijn verschillende behandelmethoden. Ook voor behandelingen die verwant zijn aan fysiotherapie, zoals dry needling, kunt u terecht bij deze specialisten. Zij zorgen altijd voor een persoonlijke benadering, zodat u op een prettige manier wordt geholpen en u snel van uw klachten af bent.

Diverse behandelingen om uw rugklachten te verhelpen

Heeft u geen rugklachten, maar wel andere klachten? Ook dan helpt De Rugschool u graag. Zij staan namelijk klaar met verschillende behandelingen voor allerlei klachten. Natuurlijk is men wel gespecialiseerd in het verhelpen van rugklachten. Dit specialisme is nodig, want de rug is een complex lichaamsdeel die specifieke behandeling nodig heeft. Gelukkig heeft deze fysiotherapie in Den Haag verschillende behandelingen. Hiermee worden uw klachten snel verholpen. Welke behandeling is voor u het beste? Dat wordt bepaald na grondig onderzoek. Vervolgens wordt u behandeld met één of meerdere van de beste behandelmethoden, zoals manuele therapie, scrotch therapie of claudicatio therapie.

Fysiotherapie in Den Haag met een persoonlijke behandeling

Als u klachten ervaart wanneer u bepaalde bewegingen maakt, dan wilt u hier snel vanaf. Natuurlijk is het ook fijn als u zich serieus genomen voelt. Bij De Rugschool wordt er geluisterd naar uw klachten en wordt er met u overlegd over de behandelmethode. Deze behandeling bestaat niet alleen uit het behandelen, maar ook uit een scholingsavond waarop u te horen krijgt waarop u kunt letten om uw rug te genezen en gezond te houden. Zo voorkomt u het ontstaan van rugklachten ook nog eens.