Tramwerkplaats Educatie
Image default
Auto's en Motoren

Door APK Hengelo mag jij weer de weg op

Eens in de 4 jaar moet je auto of ander voertuig weer gekeurd worden. Dit noemt men een APK keuring. APK Hengelo kan je helpen zo snel mogelijk je voertuig te laten keuren, zodat je snel weer de weg op kunt. 

Vakmensen

Doordat APK Hengelo werkt met vakmensen en mensen die de juiste kennis hebben over APK keuringen wordt uw voertuig op een juiste manier gekeurd. Door gebruik te maken van professionele apparaten kan APK Hengelo jouw voertuig op een goede manier keuren. Hierdoor kan APK Hengelo snel zien wat er wel en niet goed is aan uw voertuig, en hier eventuele stappen voor ondernemen. Het kan zijn dat er uit de APK blijkt dat er iets niet goed is aan uw voertuig en er iets gerepareerd moet worden. APK Hengelo zal nooit een reparatie uit voeren zonder dat met de klant te overleggen. Op die manier blijft de klant nog steeds betrokken bij het proces, en baas over zijn of haar eigen portemonnee. Het is wel belangrijk dat dergelijke reparaties worden uitgevoerd. Een APK is immers bedoelt om ervoor te zorgen dat de bestuurder van het voertuig weer veilig de weg op kan. 

Richtlijnen

APK Hengelo voldoet aan de wettelijke richtlijnen van APK keuringen. Daarnaast zorgt APK Hengelo voor goede prijzen en natuurlijk een klantgerichte service. APK Hengelo wil klanten zo goed mogelijk helpen. Een APK keuring is verplicht en moet gedaan worden. APK Hengelo is een bedrijf waar u met een gerust hart naar toe kunt gaan om aan deze verplichting te voldoen. Omdat de keuring vaak veel geld kost voor bestuurders, biedt APK Hengelo de keuze aan de klant, dat zij de APK keuring gratis krijgen, wanneer zij een grote beurt bij APK Hengelo nemen. Zo kun je het makkelijk combineren, en heb je geen extra kosten.