Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Social media uitbesteden aan specialisten

Wil je social media inzetten om je bedrijf onder de aandacht te brengen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kun je je social media uitbesteden aan mensen die zo’n grote passie hebben voor social media, dat ze hier hun werk van hebben gemaakt. Deze specialisten vind je bij Your Business Online. Ons team van social media experts kan overweg met alle populaire platforms en helpt je graag met zowel het opzetten als bijhouden van je pagina’s.

Adverteren op Instagram en Facebook

Instagram is een populair platform, vooral onder jongeren. Het is begonnen als simpele pagina om foto’s te delen, maar heeft zich snel ontwikkeld tot een platform dat net zoveel gebruikt wordt als Facebook. Door anderen te taggen is er nagenoeg evenveel interactie als op Facebook en gaat het verder dan enkel plaatjes delen. Er zijn dan ook enorm veel mogelijkheden als het gaat om adverteren op Instagram. Instagram biedt min of meer dezelfde advertentie mogelijkheden als Facebook. Deze twee platforms zijn zelfs te combineren in dezelfde beheeromgeving. Vanuit hier kunnen campagnes worden opgezet, waarbij je kunt selecteren wat je doel is en wie je wilt bereiken. Er zijn talloze mogelijkheden en bij Your Business Online weten we precies hoe we deze kunnen inzetten om het gewenste resultaat te bereiken.

De mogelijkheden van LinkedIn

LinkedIn is een platform dat gebruikt wordt voor zakelijke doeleinden. Dit is dus vooral nuttig voor het bereiken van bedrijven. Net als bij andere platforms, kun je op LinkedIn een bedrijfspagina aanmaken en op verschillende manieren adverteren. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om regelmatig te zorgen voor nieuwe, relevante content. Je kunt op die manier je volgers op de hoogte houden en jezelf op de kaart zetten. Your Business Online helpt je hier graag bij. Neem vandaag nog contact op!

https://www.yourbusinessonline.nl/