Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Een auto theorie cursus die volg je natuurlijk bij 123 Theorie!

Woon je in Purmerend, Beverwijk of Castricum? Je kunt je nu opgeven voor de 123 Theorie cursus bij jou in de buurt. Dit professionele opleidingsinstituut heeft namelijk een vestiging in Alkmaar. Degenen die uit Helmond, Hilvarenbeek of Valkenswaard komen, wijzen we graag door naar 123 Theorie in Eindhoven. En zo is er ook een theoriecursus Groningen, Deventer en Zwolle. Waar het op neer komt: er is altijd een leslocatie in de nabije omgeving te vinden. Je hoeft er trouwens niet langs te gaan om je in te schrijven, dat kan eenvoudigweg online. Via een digitaal formulier geef je enkele persoonlijke gegevens op en kies je de locatie en datum. Voor het versturen moet je -door het plaatsen van twee vinkjes- nog wel akkoord gaan met de algemene voorwaarden en het privacy statement. In de algemene voorwaarden worden onder meer toelichtingen gegeven op:

-het CBR theorie examen;

-de cursist;

-de theorieopleiding;

-123 Theorie.

In het privacy statement staat de gedragscode vermeld waaraan 123 Theorie zich houdt. Er wordt verteld wat er gedaan wordt met de gegevens die jij aan 123 Theorie doorgeeft.

Meld je direct aan voor de theoriecursus

Op de site van 123 Theorie staan alle aankomende cursusdagen vermeld. Te beginnen met volgende week en dan doorlopend tot een maand of vier vooruit. Zit er een datum tussen die goed uitkomt? We adviseren je om je direct aan te melden. De 123 Theorie-opleiding is populair en een opleiding-dag zit binnen no time vol. De cursus is goed betaalbaar. Op dit moment is de totaalprijs € 132. Het volgende is inbegrepen:

-de cursus;

-de examenkosten;

-een lunch;

-het vervoer naar het CBR.

Heb je vragen over 123 Theorie of over de theoriecursus? Bijvoorbeeld hoe lang is mijn autotheorie geldigof wat gebeurt er als ik niet slaag? Antwoorden vind je online bij ‘alle veel gestelde vragen’. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met de klantenservice. Deze is telefonisch te bereiken via 085 060 1230. Apps kunnen gestuurd worden naar 0629 99 99 62. En komt mailen nu even beter uit, gebruik van info@123-theorie.nl.

https://www.123-theorie.nl/