Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Snel je CBR certificaat door de motor theoriecursus Arnhem!

Ben jij woonachtig in Arnhem of omgeving en wil jij een goede cursus volgen om je motortheorie certificaat te halen? Schrijf je dan in voor de dagcursus motortheorie Arnhem van Gelijk Geslaagd! Een goed in elkaar gezette en onderbouwde cursus die jou binnen 1 dag laat slagen bij het CBR!

Geen boeken nodig, wij regelen het cursusmateriaal

Voor onze cursus hoef je geen inkopen te doen, je hebt namelijk geen boeken nodig. Wij zorgen ervoor dat het benodigde cursusmateriaal bij de theorieles aanwezig is. Wij leren je de theorie aan door het geven van praktijkvoorbeelden, herhaling en oefenen met examens. Alle dingen waar je vragen over zal krijgen op je examen, zoals onder andere de verkeersregels, voorrangsregels, gebodsborden, verkeerslichten en wetten, worden door ons tijdens de theorieles behandeld. We zorgen dat alles duidelijk voor je is en je alle theorie goed kan onthouden. Door middel van handige trucjes zal je de wat moeilijkere theorie niet meer vergeten!

Het leren vindt plaats in de ochtend, vaak wordt er om 07.00 gestart met de dagcursus. Na de lunch in het middaguur zijn we klaar om examen te maken en vertrekken we richting het CBR. Belangrijk, zorg dat je een ID bij je hebt die nog geldig is, anders mag je geen examen doen en dat zou jammer zijn. Je krijgt voor je examen een half uur de tijd waarin je 50 vragen moet beantwoorden. Er wordt bij het examen gebruik gemaakt van verschillende vraagstellingen. Van alle 50 vragen mag je 6 fouten maken, 44 vragen moeten dus goed worden beantwoord door jou! Bij het CBR krijg je direct na je examen de uitslag. Je weet dus meteen of je ‘s avonds een feestje kan gaan vieren!

Makkelijk inschrijven voor onze cursus met garantie

Ben je geïnteresseerd in onze cursus theorie in 1 dag? Je kunt je online inschrijven bij Gelijk Geslaagd. Hier is een duidelijk overzicht te vinden van al onze locaties en cursusdata. Wil je nog iets meer info? Contact ons dan via mail, app of telefonisch.

Je krijgt trouwens garantie op onze cursus. Als het niet gelukt is in 1x te slagen dan mag je de cursus kosteloos over doen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/