Tramwerkplaats Educatie
Dienstverlening

Bedrijfscoach

Wat is een Bedrijfscoach?

Een Bedrijfscoach gidst bedrijfsleiders naar een verbeterde en meer winstgevendere zaak met een getest, bewezen en systematisch “actieplan” voor elk soort bedrijf.

Zoals alle grote atleten die op een bepaald moment zich realiseren dat ze beroep moeten doen op een coach om te verbeteren en “hun spel naar een hoger niveau te tillen,” realiseren meer en meer bedrijfsleiders zich het voordeel dat business coaching kan hebben op hun algemene prestaties.

De link tussen grote atleten en grote bedrijfsleiders is erg sterk. Beide soorten personen zijn erg uniek en gedreven. Ze houden beiden van competitie en de strijd om de zege. Zelfs meer dan dat, ze houden beiden van winnen.

In de sport, neemt dit de vorm aan van titels en kampioenschappen.

In bedrijven, neemt het de vorm aan van een bedrijf dat blijft groeien, succesvol– en nog belangrijker – winstgevend wordt.

Als zaken globaler en competitiever worden, vinden veel bedrijfsleiders een Bedrijfscoach inhuren niet langer luxe; het is een nood.

Technologie heeft een klein bedrijf thuis starten erg gemakkelijk gemaakt. Toch stopper er elk jaar 540 000 van de 670 000 nieuwe kleine bedrijven. Daarboven op sterven 50% binnen het eerste jaar en 80% binnen de vijf jaar – cijfers die gestegen zijn door de huidige economische crisis.

Het doel van bedrijfscoaching is om die cijfers om te keren – bedrijven meer winstgevend te maken voor meer bedrijfsleiders en hun families. Dat is waarom bedrijfscoaching naar het bedrijf als geheel kijkt, een bron worden waarop een eigenaar kan vertrouwen als marketingmanager, salesdirector, training coördinator, vertrouweling en mentor.

Eigenaars leren niet alleen hoe ze een sterk en loyaal klantenbestand kunnen opbouwen door de bewezen systemen en methodologieën van bedrijfscoaching, ze leren ook om de cruciale eerste minuut van een verkooptelefoontje onder de knie te krijgen en de geheimen van verkopen en efficiënte marketing. Hieronder valt leren hoe ze sterke persreleases, efficiëntere reclame en meer aantrekkelijke brochures kunnen maken.

Voor bedrijfsleiders die hun ‘spel’ naar het volgende niveau willen tillen, kan een bedrijfscoach de perfecte oplossing zijn.

Omdat elke zaak die beter gemaakt is door coaching, betekent dat werknemers betere jobs hebben, gemeenschappen betere producten en diensten hebben en eigenaars gelukkiger leven en een meer vervuld leven hebben – zowel voor zichzelf als voor hun families.

Laat je persoonlijk coachen door IvPP! Wij zijn uw beste coaching in Amsterdam en we kunnen u en uw bedrijf helpen om succesvoller te worden. Bezoek onze website voor meer informatie!

https://www.ivpp.nl/coaching-amsterdam/