Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Acrylaat naambord, ijzersterk en weerbestendig

Een naamplaat voor bij uw woning die zeer weerbestendig is, is onder andere een naamplaat van acrylaat. Een acrylaat naambord wordt vaak ook een perspex naambord of plexiglas naambord genoemd. Deze namen hebben iets meer bekendheid, waardoor meer mensen weten om wat voor materiaal het dan gaat. De acrylaat naamplaten zijn online te bestellen bij de Naambordensite.

Acrylaat naamplaten zijn gemaakt van kunststof. De naamplaten hebben meerdere positieve kenmerken. Het materiaal waarvan dit naambord is gemaakt is ijzersterk. Het naambord is UV bestendig, het zal dus niet verkleuren door het zonlicht. Naast UV bestendig is het ook nog eens weerbestendig, de Hollandse weersomstandigheden zoals regen, wind, kou en kou hebben geen invloed op de naamplaat. Het naambordje is ook nog eens zeer licht van gewicht en makkelijk te bevestigen.

Bestel uw acrylaat naamplaat eenvoudig online bij de Naambordensite

Acrylaat is van nature helder van kleur en doorzichtig. Vroeger was dit dan ook de kleur van het naambord, tegenwoordig kunt u er voor kiezen een acrylaat naambord in een kleurtje te bestellen. Bij de Naambordensite zijn deze naamborden in meerdere afmetingen te verkrijgen. De tekst die u op het naambord wilt hebben wordt op het naambord gegraveerd. U kunt zelf aangeven in welke kleur u de letters gelakt wilt hebben. Naast de kleur van de letters kunt u ook zelf het lettertype kiezen. Zo kunt u uw acrylaat naambord helemaal personaliseren. En heeft u straks een naambord geheel naar uw wens, smaak en stijl naast uw voordeur hangen.

Van uithangborden tot glazen naamborden, zeer ruime collectie naamborden

De Naambordensite heeft niet alleen acrylaat naamplaten in het assortiment. In de zeer ruime collectie van de Naambordensite is vrijwel elk soort naambordje wel te krijgen. Wilt u een naambord dat goed opvalt en waarbij uw woning net even iets meer uitstraling krijgt? Dan is een uithangbordje misschien wel wat voor u. Ook de uithangborden zijn bij de Naambordensite in verschillende afmetingen, materialen, kleuren en vormen te bestellen. Zelfs uw uithangbord helemaal zelf ontwerpen behoort tot de mogelijkheden!

 

https://www.denaambordensite.nl/