Tramwerkplaats Educatie
Image default
Dienstverlening

Schade aan uw dak? Schakel een vakkundig bedrijf in!

Schade aan uw dak wilt u uiteraard laten repareren door een vakkundig bedrijf. Zo weet u namelijk zeker dat uw dak op de beste manier gemaakt wordt en hoeft u niet meer bang te zijn voor lekkages. Een zeer vakkundig en ervaren bedrijf is de Dakmakers uit Alphen aan den Rijn. Al meer dan dertig jaar is het bedrijf een begrip in de dakdekkers branche. En door deze jarenlange ervaring weten de mensen van de Dakmakers precies hoe ze daken op de beste manier kunnen repareren. Dus zoekt u iemand voor een reparatie aan uw dak? Stop dan met zoeken en schakel de Dakmakers in!

Voorkom erger, laat dakschade zo snel mogelijk repareren

De Dakmakers raden mensen altijd aan om schade aan een dak snel te laten verhelpen. Schade kan klein en onschuldig lijken maar kan uitgroeien tot een flinke schade met alle gevolgen van dien. Vervelende gevolgen van schade aan uw dak zijn lekkages. Lekkages zijn niet alleen maar heel vervelend, ze zorgen voor een nog veel grotere schade aan uw woning. Als gevolg van de lekkage zal er namelijk meer gerepareerd moeten worden dan alleen de schade aan het dak. Het water uit de lekkage beschadigd bijvoorbeeld hout en verf. De reparatiekosten bij een lekkage zullen dan ook bijna altijd hoger uitvallen. Voorkom dus erger en laat tijdig onze ervaren dakdekkers naar de schade kijken. Over het algemeen kunnen we de schade meteen herstellen. Indien dit niet mogelijk is plannen we direct een afspraak en komen we zo snel mogelijk terug om met de schade aan de slag te gaan.  

De Dakmakers staat altijd voor u klaar

Wij willen bij de Dakmakers altijd voor u klaar staan. Daarom hebben wij een speciale dakservice. Deze service betekent dat wij letterlijk altijd voor u klaar staan, namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week. U kunt gebruik maken van onze dakservice wanneer uw dak plotselinge schade heeft opgelopen. Een dak kan plotseling beschadigd worden door verschillende weersomstandigheden, zoals storm, hagel of onweersbuien. Erg prettig als deze plotselinge en onverwachte schade direct gerepareerd wordt!

https://www.dakmakers.nl/