Tramwerkplaats Educatie
Image default
Bedrijven

Van den Akker Glaszetters voor zorgvuldige, professionele glaswerkzaamheden

Snelle reparatie door Van den Akker, uw vertrouwde glashandel Eindhoven

Een snel en vakkundig herstel van uw glasschade is bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel in goede handen. Deze glashandel heeft zijn hoofdvestiging in Helmond en werkt door heel Nederland, van Eindhoven tot Venlo. 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u rekenen op een snelle en prettige service van het goed geschoolde personeel. Van den Akker is al sinds 1981 een begrip in de regio en heeft ook veel ervaring met renovatiewerkzaamheden en glas-in-lood.

Glashandel Eindhoven die snel een oplossing biedt

Heeft u met spoed hulp nodig in Eindhoven, vanwege glaswerkzaamheden aan uw bedrijfsruimte of woning? De meest gebruikte glassoorten en isolatieglas heeft Van den Akker gewoon op voorraad, zodat u op een snelle vervanging van uw kapotte ruit kunt rekenen. Deze gecertificeerde glashandel Eindhoven heeft diverse woningbouwverenigingen en overheidsinstellingen als opdrachtgever. U ontvangt op locatie een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Professionele glaszetter voor al uw glas Helmond

Toen de heer Piet van den Akker in de jaren tachtig voor zichzelf begon, deed hij alle glas- en schilderactiviteiten alleen. Zijn bedrijf groeide snel en verhuisde in 1985 naar een groter bedrijfspand. Inmiddels heeft de onderneming rond de vijftien medewerkers, die de juiste kennis en ervaring hebben om u naar tevredenheid te helpen met alle soorten glaswerkzaamheden en isolatie van uw woning. De adviseur voor glas Helmond bezoekt u graag op locatie voor een passend advies en een offerte. Of het nu gaat om isolatieglas, sierglas, draadglas of een andere glassoort, deze 24 uurscentrale heeft een groot assortiment.

Onverwachts te maken krijgen met glasschade is voor niemand leuk. Gelukkig helpt Van den Akker Glaszetters & Glashandel u dezelfde dag nog met reparatie of een vakkundige noodoplossing. Deze vakman staat voor een goede service en een perfect resultaat!

https://akkerglas.nl/