Tramwerkplaats Educatie
Bedrijven

Materiaal- en corrosieonderzoek door MCI

Materiaal- en corrosieonderzoek door MCI

MCI is een bedrijf dat onafhankelijk onderzoek verricht op het gebied van metaal- en materiaalkunde. Wij onderzoeken hoe materialen die door bedrijven in hun bedrijfsvoering gebruikt worden binnen bepaalde omstandigheden reageren. MCI beschikt over zowel ISO als VCA certificering en werkt met een flexibele, horizontale organisatie. Een persoonlijke benadering naar onze klanten toe staat bij ons hoog in het vaandel. Met de resultaten van het onderzoek willen we pragmatisch en fundamenteel advies verstrekken omtrent de betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid van materialen en installaties die door bedrijven gebruikt worden.

Waarom materialen laten onderzoeken?

Onze organisatie is wereldwijd actief en heeft ruim 25 jaar ervaring in het verrichten van materiaalonderzoek. Het laten onderzoeken van installaties is erg belangrijk voor productiebedrijven en ondernemingen die op grote schaal produceren of met productieverlies kampen. Problemen met installaties, machines en gereedschappen of kwalitatief matige materialen hebben een negatief effect op de productie en dus het bedrijf. MCI kan onderzoek verrichten naar het gedrag van die installaties en materialen binnen een bepaalde omgeving. Daarmee verkrijgt u informatie over de betrouwbaarheid, veiligheid, restlevensduur en duurzaamheid daarvan. Dat vertelt uw bedrijf een hoop over de geschiktheid daarvan voor het productieproces.

Hoe voeren wij ons onderzoek uit?

Om het onderzoek uit te kunnen voeren kunnen wij on site inspecties doen. Daarbij kunnen we ondersteuning zoeken in niet destructief onderzoek. Ook verrichten we, indien nodig, onderzoek in ons eigen laboratorium. Aan de hand van de resultaten bieden we consultancy aan en kunnen we trainingen binnen uw bedrijf verzorgen. Onze dienstverlening richt zich op het bieden van pragmatische aanbevelingen.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Bezoek dan de website eens voor meer informatie, of neem contact op door te bellen naar +31 (0)46 410 7764.

https://www.m-c-i.nl