Tramwerkplaats Educatie
Image default
Alarmsysteem

Tram slot openen als je de sleutel kwijt bent geraakt

Jammer genoeg overkomt het ons allemaal wel een keertje in het leven. Namelijk dat je je sleutel kwijt raak van een slot. Sommige mensen overkomt het vaker dan andere maar het kan echt enorm vervelend zijn.

Daarom kan het in sommige gevallen handig zijn om een lockpick set bij je te dragen om zodoende het slot weer te openen. Als je een beetje goed bent dan laat je het slot schadeloos en open achter. Dit is echt wel lastig en is zeker enige oefening voor nodig.

Denk dus niet dat je zomaar elk slot kunt openen. Maar om je op weg te helpen heb ik hieronder een goed artikel gevonden. Volg deze stap voor stap en dan ben je al aardig op weg om zelf je eigen slot te openen.

Echter raad ik dit niet aan mocht je dit lezen terwijl het je nu overkomt. Zoals ik al schreef moet je echt wel een beetje voorbereiden en niet verwachten dat het slot zomaar open valt.

Hoe meer je oefent des te groter de kans op succes. Daarom is het verstandig om veel te oefenen op verschillende soorten sloten. Maar gebruik hierbij geen sloten die je in gebruik hebt en niet kunt missen. Er is namelijk altijd een kans dat je het slot kapot maakt. Helemaal als je nog niet precies in de gaten hebt hoe je het moet doen. 

Dus alleen op sloten die je over hebt en die kapot zouden mogen. En natuurlijk alleen op je eigen sloten of met duidelijke toezegging van de eigenaar van het slot. Anders kun je nog weleens in problemen raken met justitie..

 

https://lockpickblog.wordpress.com/2017/03/09/basis-instructie-om-een-slot-te-openen-met-lockpicking/

Gerelateerde artikelen

Zoek eerst een betrouwbare slotenmaker Den Haag uit

Hoe betrouwbaar zijn sloten?